2a divisió FEF

La gespa sintètica contra l’equip de moda

Copa. El Cornellà busca donar la sorpresa contra el líder indiscutible de la primera divisió: l’Atlético

No hi ha equip de la segona B que no rebufi quan veu, al calendari, que ha de visitar el Cornellà. La competitivitat que mostra, temporada rere temporada, l’equip verd al seu camp, afegit a unes dimensions del camp molt peculiars varien inevitablement els plantejaments dels equips visitants. I si a tot això s’hi ha d’afegir la gespa artificial contra equips que no hi estan acostumats, tot suma. El Cornellà, doncs, apel·larà a tots els seus recursos per intentar eliminar, en la segona eliminatòria de la copa (Cuatro, 18 h), el líder indiscutible de la primera divisió: l’Atlético de Madrid.

Reduir els èxits del Cornellà en les darreres temporades a les dimensions del seu camp seria una injustícia, per tota la feina que hi ha al darrere d’aquest modest equip. Però els verds sempre n’han tret profit des de la seva inauguració, l’any 2012. “És gespa artificial, nosaltres ens hi entrenem cada dia i hi juguem cada quinze; això ens ha de beneficiar”, explica el jugador del Cornellà Borja García: “El bot de la pilota és diferent i hi ha moltes circumstàncies que no passen als estadis on juguen ells, i aquí sí. En aquest sentit, ho hem d’aprofitar tot i portar-ho al nostre terreny.”

En l’eliminatòria contra l’Atlético, el Cornellà vol recuperar les sensacions que havia perdut en el darrer tram final de la lliga, abans de l’aturada per les festes de Nadal, quan havia encadenat tres derrotes. “Hem tingut mals resultats dins d’un bon procés de joc. No hem estat capaços de marcar gols, però el partit ens l’hem de prendre com un pas més”, assenyala el tècnic Guillermo Fernández Romo.

Altres eliminatòries

El Cornellà no serà l’únic equip català de segona B que jugarà contra un de primera divisió. L’Olot es veurà les cares amb l’Osasuna (19h, DAZN). “La copa és producte d’haver fet una gran campanya anterior. Rebre un equip de primera, tot i que no hi hagi públic, és un premi majúscul per al grup, ja que ens permet competir i mesurar les forces contra un gran equip”, explica el tècnic Raúl Garrido.

L’Espanyol visitarà el Burgos, tercer classificat del grup 1B de la segona divisió, tot recuperant-se de la traumàtica derrota contra Las Palmas de diumenge passat. A més, la segona eliminatòria la completarà el Sabadell, que visita la Peña Deportiva a Eivissa de la segona B, i el Girona, que juga contra el Lugo, de segona divisió, a Montilivi.

LES REACCIONS

No pensem en percentatges de possibilitats. Hi anem amb totes les ganes del món
Borja Garcia
jugador del cornellà
Fa tres setmanes que no competeixen i tindran molta il·lusió per jugar el partit i guanyar-nos
Diego Simeone
entrenador de l’atlético
Hem d’intentar estar molt estables en l’aspecte emocional i ser competents i competitius
Guillermo F. Romo
entrenador del cornellà

Els enfrontaments

AHIR

Eivissa-Celta 5-2

Còrdova-Getafe 1-0

Linares-Sevilla 0-2

Zamora-Vila-real 1-4

Marbella-Valladolid 2-3

Alcorcón-Saragossa 2-1

AVUI

Portugalete-Llevant 12 h

La Nucia-Elx 12 h

Socuéllamos-Leganés 13 h

Mutilvera-Betis 17 h

Cultural-Granada 17 h

Navalcarnero-Las Palmas 17 h

Haro-Rayo Vallecano 17 h

CORNELLÀ-Atlético. 18 h

Deportivo-Alavés 19 h

Burgos-ESPANYOL 19 h

OLOT-Osasuna 19 h

Numancia-Almeria 21 h

Fuenlabrada-Mallorca 21 h

Màlaga-Oviedo 21 h

DEMÀ

Castelló-Tenerife 19 h

Peña Dep.-SABADELL 19 h

Amorebieta-Sporting 19 h

Pontevedra-Cadis 19 h

Ieclà-València 19 h

Alcoià-Osca 21 h

GIRONA-Lugo 21 h

Las Rozas-Eibar 21 h

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)