Barça

Cucurella espera Aleñá

Mercat. Carles Aleñá ja no es va entrenar ahir amb el Barça i va viatjar a Madrid per tancar la seva cessió al Getafe fins a final de temporada; el club madrileny assumirà la seva fitxa

El Barça, a Bilbao i Carles Aleñá, a Madrid. Els seus camins es tornen a separar, almenys de moment. El maresmenc, després de la cessió de la temporada passada al Betis, encetarà ara una nova aventura al Getafe de Bordalás, al costat de l’exblaugrana Marc Cucurella, també maresmenc.

Carles Aleñá, a falta del comunicat oficial de tots dos clubs, jugarà cedit al Getafe fins a final de temporada i el club madrileny assumirà la seva fitxa. El Getafe no tindrà en principi cap opció de compra al final de la cessió.

El futbolista de Mataró ja no es va entrenar amb l’equip en la sessió d’ahir a la tarda, amb permís del club per acabar de tancar la seva cessió amb el conjunt madrileny. Koeman ja va explicar en alguna roda de premsa recent que hi havia jugadors als quals havia recomanat una sortida en aquest mercat d’hivern i Aleñá és un d’aquests casos. Només ha participat en dos partits de lliga aquesta temporada, contra l’Osasuna (4-0) i contra la Real Sociedad (2-1), amb poc més de vint minutets en tots dos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)