3a divisió FEF

El Banyoles fitxa Pimentel després de deixar el Peralada

El davanter empordanès s’incorpora al conjunt del Pla de l’Estany tancant una etapa d’un any i mig a l’Alt Empordà

El Banyoles ha anunciat aquest vespre la incorporació del davanter de 23 anys Èric Pimentel, que unes hores abans s’havia desvinculat del Peralada. El de Santa Llogaia d’Àlguema arriba al conjunt del Pla de l’Estany per mirar de sumar gols a un equip que en va molt necessitat, i és que els de Pitu Batlle només han marcat quatre gols en els vuit partits que han disputat fins ara –els dos últims que havien de jugar en el 2020 es van ajornar per un cas de Covid-19 i de moment només han recuperat el del Figueres.

El Banyoles serà el cinquè equip del davanter a tercera divisió, després d’haver vestit les samarretes del Palamós, el Figueres, l’Horta i el Peralada, on ha estat l’últim any i mig. En total ha disputat 90 partits a la categoria i ha marcat 8 gols, i és que més enllà de l’aspecte golejador l’atacant destaca per la capacitat de sacrifici que aporta a la línia ofensiva gràcies a la seva potència física, que li permet pressionar incansablement a la defensa rival i convertir-se en un corcó per la seva mobilitat, facilitant la feina als seus companys.

El Banyoles ha estat el destí escollit per Pimentel després de demanar al Peralada un canvi d’aires per buscar més minuts en un altre club, i és que el seu protagonisme en el que portem de temporada ha estat més aviat escàs. Amb el conjunt xampanyer Pime ha participat en vuit partits, però en només un ho ha fet com a titular, i encara no havia marcat cap gol. El curs passat sí que va tenir més presència, i és que va disputar un total de 18 partits, vuit d’ells de titular, i va marcar tres dianes, alguna d’elles decisives en el tram final de partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)