Espanyol

Wu Lei i Max segellen la classificació de l’Espanyol

Copa. Els blanc-i-blaus han aconseguit superar la segona ronda de Copa amb dos gols a la segona part. Oier torna a ser clau fent diverses aturades de mèrit i evitant l’empat del Burgos

Burgos 0 Espanyol 2

BURGOS:Barovero; Álvaro Rodríguez (Juanma, 55’), Zabaco, Elgezabal (Cerrajería, 71’), Raúl Navarro; Córdoba, Undabarrena (Mumo, 71’); Javi Gómez, Piscu (Lobato, 55’), Saúl Berjón; Guillermo Fernández (Medina, 71’).ESPANYOL:Oier; Miguelón, Calero, Lluís López, Dídac; Pol Lozano (Keidi Bare, 74’), Fran Mérida (Álex López, 74’), Melamed (Jofre, 74’), Matías Vargas; Wu Lei (Max Svensson, 74’), Campuzano (Vadillo, 63’).GOLS:0-1 (56’) Wu Lei; 0-2 (92’) Svensson.ÀRBITRE:López Toca (C.Càntabre) T.G.: Cap..PÚBLIC:2a eliminatòria de copa. Estadi El Plantío amb 850 espectadors a les grades.

L’Espanyol s’ha classificat per a la tercera ronda de la copa gràcies a un solitari gol de Wu Lei. El xinès s’ha convertit en el rei mag de l’Orient amb el seu gol de cap. La seva diana ha estat suficient per liquidar un talentós Burgos que ha posat contra les cordes als catalans. De fet, els locals han mostrat el seu millor joc amb el marcador en contra després d’una primera part sense ocasions clares en cap de les dues porteries. Vicente Moreno ha mogut l’equip amb diverses rotacions però mantenint un bon esperit competitiu en un camp gèlid i parcialment glaçat. La diana de Wu Lei ha aplanat el camí de la classificació però calia patir i l’equip s’ha mostrat compromès per obtenir l’objectiu del triomf. I on no han arribat els futbolistes blanc-i-blaus ho ha fet el seu porter. Oier, clau en la primera eliminatòria davant el Llagostera, ho ha tornat a ser avui a Burgos. Un minut després del gol de Wu Lei, el basc s’ha tret una triple aturada a xut de Juanma i Undabarrena. Oier, que viu a l’ombra de Diego López, segueix mostrant la seva categoria amb les oportunitats que té a la copa. El porter blanc-i-blau encara ha signat una bona aturada per evitar, de nou, una rematada de Juanma. El Burgos ha vist com la serietat catalana s’ha convertit en un mur infranquejable. El temps de descompte ha servit per arrodonir el partit i acabar amb el patiment. Max Svensson s’ha inventat una jugada personal per signar el definitiu 0-2 i tancar l’eliminatòria