2a divisió FEF

El Cornellà té els galons

Copa. El conjunt verd, de la segona B, elimina el líder de la primera divisió, l’Atlético de Madrid, gràcies a un gol matiner en una jugada a pilota aturada i una feina defensiva encomiable

Cornellà 1 Atlético Madrid 0

CORNELLÀ:Ramón Juan; Estellés (Guzmán, 74’), Borja García, Adrián Jiménez, Rulo; Carlos, Medina; David, Pol Moreno (Kevin Presa, 89’), Eloy Gila (Chiki, 74’); i Pablo Fernández (Max Marcet, 89’).ATLÉTICO:Miguel San Román; Ricard Sánchez, Felipe, Giménez (Savic, 10’), Lodi; Saúl, Torreira, Kondogbia, Vitolo (Saponjic, 65’); João Félix (Corral, 75’) i Correa.GOLS:1-0 (7’) Adrián Jiménez.ÀRBITRE:Quadra Fernández (C.Balear) T.G.: al local Borja García; al visitant Giménez.T.V.:al visitant Ricard (63’) per una doble targeta groga.PÚBLIC:Sense públic al Municipal de Cornellà, a porta tancada.

Un gol matiner en una falta lateral i 80 minuts de malson intentant atacar el resultat. L’Atlético de Madrid va experimentar ahir el que fa anys i panys que pateixen tants equips del futbol català. Els madrilenys arribaven vestits de frac, però per guanyar a Cornellà es necessita tenir les eines ben esmolades. El resultat? Que els verds, un equip competitiu en qualsevol context, van eliminar el líder de la primera divisió i es classifiquen per la porta gran per a la tercera eliminatòria de la copa.

El gir de guió va arribar molt d’hora, en una falta escorada picada per Agus Medina que Adrián Jiménez, jugador format en el planter colchonero, va enviar suaument amb el peu a gol. L’Atlético havia ignorat la capacitat de l’equip verd de marcar a pilota aturada, i ho va pagar en la primera ocasió. Els de Simeone van buscar la reacció, conscients que el pas dels minuts beneficiaria el Cornellà, i en el minut 21 va disposar d’una doble oportunitat de gol: Saúl va enviar una pilota al travesser amb la cama dreta i Correa, agafant el rebuig, no va poder evitar la intervenció de Borja García en l’últim instant. Els verds, però, no van renunciar a ampliar el seu avantatge, i van estat a punt d’aconseguir-ho en un xut creuat que San Román va enviar a córner. Poc abans del descans, Pablo Fernández també va estar a punt de marcar. Tot plegat havia passat després que l’Atlético desaprofités una altra oportunitat molt interessant en una pilota aèria perllongada per Savic que Felipe va enviar desviada.

Tota l’empenta dels visitants en la primera meitat es va esfumar en la segona, en què el Cornellà va anar refermant-se en el partit. El va ajudar el fet que Ricard veiés la segona targeta groga, per una acció innecessària contra el porter, i deixés el seu equip amb un home menys. L’Atlético, després de l’expulsió, va quedar a la lona i amb prou feines va passar del mig del camp, mentre el Cornellà el mantenia a ratlla amb una gran feina defensiva.

ELS VESTIDORS

Ha sortit tot, tots els jugadors han estat molt bé i hem tingut la mica de sort necessària
Guillermo Romo
ENTRENADOR DEL CORNELLÀ
Havíem d’intentar mantenir les distàncies entre línies i intentar limitar-los els espais
Guillermo Romo
ENTRENADOR DEL CORNELLÀ
Han aprofitat la pilota aturada, de seguida han trobat el gol i el partit s’ha embrutat
Diego Simeone
entrenador de l’atlético
Qualsevol detall és important; el Cornellà ha fet el seu partit, i l’hem de felicitar
Saúl Ñíguez
jugador de l’atlético

La segona fase

ABANS-D’AHIR

Eivissa-Celta 5-2

Còrdova-Getafe 1-0

Linares-Sevilla 0-2

Zamora-Vila-real 1-4

Marbella-Valladolid 2-3

Alcorcón-Saragossa 2-1

AHIR

Portugalete-Llevant 1-2

La Nucia-Elx 0-1

Socuéllamos-Leganés 0-2

Mutilvera-Betis 1-3

Cultural-Granada 1-2

Navalcarnero-Las Palmas 1-0

Haro-Rayo Vallecano 1-3

CORNELLÀ-Atlético. 1-0

Deportivo-Alavés 0-1

Burgos-ESPANYOL 0-2

OLOT-Osasuna 0-3

Numància-Almeria 1-2

Fuenla.-Mallorca 2-2 (7-6)

Màlaga-Oviedo 1-0

Castelló-Tenerife 0-2

AVUI

Peña Dep.-SABADELL 19 h

Amorebieta-Sporting 19 h

Pontevedra-Cadis 19 h

Ieclà-València 19 h

Alcoià-Osca 21 h

GIRONA-Lugo 21 h

Las Rozas-Eibar 21 h

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)