3a divisió FEF

La victòria, la propera estació a la que anhela arribar el Peralada

3a divisió. El conjunt orientat per Albert Carbó ha vist trencat un espectacular inici després de quatre jornades seguides sense guanyar. Diumenge rep el cuer, el Sants, que ahir va guanyar el seu primer partit a la lliga

El fulgurant inici de lliga que va protagonitzar el Peralada en què en les sis primeres jornades va aconseguir quatre triomfs i dos empats, van disparar-lo al més alt de la classificació, però la darrera dinàmica de resultats l’ha fet aturar-se. I és que el conjunt xampanyer, quart classificat amb 15 punts un cop finalitzada la primera volta, acumula ara quatre jornades seguides sense guanyar. L’equip orientat per Albert Carbó suma un punts dels últims 12 disputats.

“Tenim ganes que arribi ja la victòria, però a nivell de joc l’equip està mostrant un molt bon nivell i és la falta d’encert el què ens està penalitzant”, explica l’entrenador en conversa telefónica amb aquest diari, tot analitzant la situació. “L’equip està tranquil perquè veu que cap rival ens ha passat per sobre. Estem seguint la línia que portàvem i esperem revertir la situació i que comencin arribar les victòries”, indica Carbó, a les portes del partit que diumenge (16.30h) els enfronta al Sants al municipal de Peralada. “L’afrontem amb moltíssimes ganes”, diu el preparador. “L’equip vol demostrar el que som, que no és el què marca la taula ni els últims resultats”, segueix el tècnic que no es refia del conjunt barceloní, tot i ser cuer i, tot just ahir guanyar el seu primer partit en el campionat (2-0 contra l’Horta). “No podem mirar a la classificació, ni confiar-nos. Ha posat les coses difícil a equips de la part alta de la classificació i a nosaltres també, quan ens hi vam enfrontar a la primera jornada”, assevera. “Haurem de mostrar el nostre millor nivell i si ho fem guanyarem al Sants, sinó serà d’aquells partits que es compliquen”, completa.

Pel què fa a les aspiracions en la lliga del grup que dirigeix, Carbó pensa en créixer. “Tenim ganes de fer una gran segona volta, millor que la primera. I de la primera, amb 15 punts, n’estem orgullosos. Si ho igualéssim quedaríem entre els sis primers que és l’objectiu que ens vam marcar a principi de temporada”, assegura. “L’objectiu ara és fer una segona volta millor que la primera i això voldrà dir que l’equip ha crescut, que és el que volem tots”, expressa l’entrenador que no tanca la porta a més reforços després del d’Albert Dalmau: “Qualsevol oportunitat que pugui sortir durant el mercat de fitxatges, l’aprofitarem.”

LES FRASES

A nivell de joc l’equip està mostrant un molt bon nivell i és la falta d’encert el què ens està penalitzant. Esperem revertir la situació
No podem confiar-nos. Per guanyar el Sants haurem de mostrar el millor nivell
Albert Carbó
TÈCNIC DEL PERALADA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)