3a divisió FEF

El Banyoles fitxa Dembo (Palamós) i el Girona B, Àlex Sala (Barça B)

El Banyoles no només ha fet canvis a la banqueta, amb l’arribada de Kiku Parcerisas en substitució de Pitu Batlle. El club del Pla de l’Estany ha incorporat l’extrem Dembo Batchilly, fitxat fins a final de temporada com a cedit pel Palamós. Dembo, de 27 anys, jugava en el clubbaix-empordanès després de superar una greu lesió al genoll que li va suposar un llarg període d’inactivitat, quan era a l’Olot. Amb l’arribada de Dembo i la recent de Momo, el Banyoles ha prescindit de Jam Baldeh i Marçal Sáenz.

Alta i baixa al Girona B

El Girona B també ha fet moviments d’entrada i sortida. El conjunt que prepara Àxel Vizuete s’ha reforçat amb Àlex Sala, un pivot de primer any sènior que pertanyia al Barça, tot i que sortia d’una lesió i no havia jugat al filial. El Girona ja havia seguit el futbolista de Gavà quan jugava a l’Hospitalet, però el Barça se’l va endur. En canvi, causa baixa del filial Jhoseppy Magalhaes, Eppy.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)