2a divisió FEF

L’Olot deixa escapar dos punts en l’últim minut contra el Cornellà (2-2)

Mal sabor. Els de la Garrotxa havien remuntat un 0-1 d’Eloy Gila (43’) gràcies a les dianes de Juan Delgado (45+1’) i Xumetra, de penal (63’), però Agus Medina, també de penal, ha empatat a final (90’)

L’Olot ha deixat escapar dos punts d’or contra el Cornellà en el minut 90 (2-2). Els visitants s’han avançat gràcies a una diana d’Eloy Gila (43’), però encara en el primer acte, Juan Delgado ha establert de nou l’empat (45’). En l’inici de la segona part, Xumetra ha culminat la remuntada transformant un penal (63’), però Agus Medina, també des dels onze metres, ha establert l’empat definitiu a dos ja en el minut 90 (2-2), després que els olotins gestionessin i defensessin bé l’avantatge.

La primera part ha estat entretinguda i amb un final boig amb una diana per cada equip. L’Olot ha portat el pes del partit i ha gaudit de les millors ocasions de gol gràcies a una possessió monopolitzada pels olotins. En el 10, Juan Delgado ha fet una desmarcada però a l’hora de decidir no ha estat fi ja que en comptes d’assistir a Xumetra al segon pal ha provat un xut escarransit. Els jugadors dirigits per Raúl Garrido dominaven i intentaven buscar l’esquena de la defensa rival constantment tot i que faltava precisió en els metres finals. En la fase de més insistència olotina, Soler ha fet una centrada des de la dreta que Xumetra ha rematat amb el cap al pal (32’), en l’ocasió més clara del partit fins que el primer acte ha rebut dues sacsejades. Primer, una mala sortida de pilota garrotxina ha acabat amb Rulo recuperant l’esfèrica i fent una centrada que Eloy Gila ha acomodat amb molta classe per regirar-se i afusellar Ballesté per fer el 0-1 (43’). De nou tirant d’orgull, en l’última acció de la primera part, l’Olot ha pogut empatar gràcies a una obertura de Juan Delgado cap a Soler. El d’Atzeneta ha xutat creuat de primeres però el llançament s’ha convertit en una assistència al mateix Delgado, que ha estirat la cama i s’ha estrenat com a golejador amb la samarreta olotina (45+1’).

Igualada de penals

La segona meitat ha començat amb un Olot valent i encara amb l’embranzida del gol de l’empat en l’últim sospir del primer acte. Primer en el 60, Kilian ha fet una bona centrada que Eloi no ha pogut rematar en primer instància al primera pal. El gironí ha cedit de cara a Soler però el valencià ha rematat als núvols. Només tres minuts després, una obertura de Vivi l’ha controlat Soler, per retallar cap a l’interior i provar un xut amb l’esquerra que ha topat amb el braç de Dorca, una acció que ha obligat al col·legiat a assenyalar penal. Xumetra ha agafat la responsabilitat i ha superat Juanma, que ha arribat a tocar la pilota, sense poder evitar el 2-1 (64’).

Els de la Garrotxa han gestionat prou bé l’avantatge en el marcador fins a l’últim minut del partit en què una pèrdua de Barnils ha acabat amb una passada filtrada cap a Eloy Gila que ha obligat Escoruela a fer penal. Agus Medina ha xutat pel mig enganyant Pol Ballesté per establir el 2-2 definitiu (90’).