2a divisió FEF

El Llagostera cau derrotat a Andorra amb dos gols de Carlos a l’inici (2-0)

El Llagostera ha perdut al camp de l’Andorra (2-0) en la primera jornada de la segona volta i viurà amb un gust amarg la setmana de descans, i és que els d’Oriol Alsina han vist com un doblet de Carlos Martínez en els primers minuts decidia un matx en què el Llagostera ha anat de menys a més, tot i que no s’ha pogut acostar en el marcador per somiar amb l’empat.

El partit ha començat amb molta igualtat, amb un Llagostera que s’atrevia a mirar endavant i que no deixava a l’Andorra tenir el control del partit. Tot i això, els locals han necessitat ben poc per encarrilar, i molt, el partit. I és que en la primera aproximació amb perill a l’àrea Carlos Martínez s’ha tret de la màniga un xut molt ajustat al pal fent inútil l’estirada de Marcos per fer pujar l’1-0 en el marcador (15’). Només dos minuts després i amb el cop encara present el Llagostera ha estat tou en defensa i ha permès que el mateix Carlos fes el 2-0 rematant de volea tot sol al segon pal una centrada de Casadesús. Els dos gols han deixat molt tocat al Llagostera que no ha tingut res a dir fins al tram final de la primera part, quan s’ha reactivat amb tres ocasions consecutives de Cortés, Sascha i David García, tot i que no han posat en excessius problemes a Nico Ratti.

En la represa el Llagostera, amb un triple canvi, ha fet un pas endavant i a punt ha estat de marcar ben aviat en dues accions de Gil i Dieste, que no han trobat porteria per poc. Magallán, en dues ocasions, i Cortés, també ho han intentat abans que la desgraciada lesió de Julen Monreal tallés una mica el ritme del partit. Ja en els últims vint minuts el Llagostera ha demanat un possible penal sobre Youssef, però en les accions posteriors el perill l’ha posat l’Andorra al contraatac i només Marcos ha pogut evitar el tercer.