2a divisió FEF

El Llagostera s’hi posa tard

2a divisió B. Dos gols de Carlos Martínez en els minuts inicials provoquen la derrota dels gironins a Andorra en l’inici de la segona volta

Andorra 2 Llagostera 0

ANDORRA:Nico Ratti; Loureiro, Pedraza, Adri Vilanova, Borja Herrera; Aguado, Riverola, Bover, Héctor (David Martín, 76’); Carlos Martínez (Iker Goujon, 71’ (Pau Martínez, 88’)) i Casadesús.LLAGOSTERA:Marcos; Aimar, Julen Monreal (Pere Martínez, 66’), Genar; David García (Magallán, 46’), Manchón (Gil, 46’); Guiu (Youssef, 70’), Cortés, Salvans (Dieste, 46’); i Sascha.GOLS:1-0 (15’) Carlos Martínez. 2-0 (17’) Carlos Martínez.ÀRBITRE:Monterrubio Torres.T.G.:Al local Loureiro i als visitants David García, Salvans, Magallán i Sascha.

El Llagostera no va poder repetir premi a domicili després de perdre, ahir, al camp de l’Andorra, en un matx en què els gironins van pagar molt cara la contundència a l’àrea dels locals en els minuts inicials, el que va fer inútil l’intent de reacció dels gironins.

El partit no va començar malament per al Llagostera, que va transmetre bones sensacions els primers minuts. El guió, però, va canviar de sobte quan va aparèixer Carlos Martínez per marcar la diferència, i és que no va perdonar en les dues primeres pilotes que va tocar. En el minut 15, va rebre l’esfèrica a la frontal, va deixar clavat Manchón i va executar un xut perfecte, ras i molt ajustat a la base del pal, que va superar Marcos per signar l’1-0. Just en l’acció següent, quan els gironins encara no s’havien recuperat, Carlos va combinar amb Casadesús, que li va posar una centrada mil·limètrica al segon pal que el maresmenc va convertir de volea en el 2-0 (17’), que deixava molt tocat el Llagostera.

El cop va ser duríssim per al conjunt gironí, que va necessitar molts minuts per aixecar el cap i això li podria haver costat el tercer en un parell d’ocasions. A poc a poc, però, els d’Oriol Alsina van tornar a entrar en el partit i van començar a generar perill. Abans del descans, ho van intentar Cortés, Sascha i David García, i ja en la segona –hi va haver un triple canvi ofensiu–, les ocasions van ser més clares a les botes de Gil, Dieste, Magallán per partida doble i Cortés. El gol que hauria posat emoció al partit, però, no va arribar, i amb el pas dels minuts l’Andorra va controlar cada vegada millor les arribades dels gironins, que van veure com la lesió de Julen Monreal els tallava el ritme que portaven. De fet, en els últims minuts i al contraatac, els locals van tornar a tenir el tercer.

Hem sortit una mica adormits. En la segona, hem arriscat molt i hem generat ocasions de gol