2a divisió FEF

El Nàstic, líder, sotmet el Barça B

2a divisió B. Un gran inici del conjunt grana, suficient per endur-se els tres punts contra el màxim perseguidor

Nàstic 3 Barcelona B 1

NÀSTIC DE TARRAGONA:Gonzi, Albarrán (Domingo, 46’), Rueda, Tienza (Martín, 69’), Oliva (Bonilla, 69’), Brugué (Lasso, 86’), Quintanilla, Fran Miranda, Carbia (Pol Ballesteros, 66’), Fullana i Joan Oriol.BARCELONA B:Arnau Tenas, Comas, Mika, de Vega (Busquets, 68’), Collado, Jandro (Jaume Jardí, 79’), Álvaro Sanz, Rey Manaj, Nico (Matheus, 68’), Peque (Nils Mortimer, 46’) i José Marsà (Balde, 46’).GOLS:1-0 (1’) Carbia. 2-0 (11’) Carbia. 3-0 (22’) Brugué. 3-1 (26’) Mika.ÀRBITRE:Pérez Hernández.T.G.:Als locals Albarrán, Bonilla, Ballesteros; al visitant Matheus.T.V.:Al visitant Álvaro (85’), per doble groga.

La propera (24-01-21)

Badalona-Nàstic; Barça B-Olot; Cornellà-Prat; Espanyol B-Andorra; Lleida-L’Hospitalet

El Nàstic de Tarragona s’ha refermat en la primera posició de la taula gràcies a una contundent victòria contra el seu principal perseguidor, el Barça B. El conjunt de Toni Seligrat va fer valer dues dianes molt matineres i va sentenciar abans de la primera meitat un partit en què el Barça va ser incapaç de reaccionar.

No havia passat ni el primer minut de joc quan Fran Carbia, en un rebuig d’un córner, va clavar un potent xut des de fora de l’àrea al fons de la xarxa. Deu minuts després, els grana van eixamplar les diferències en una jugada d’Albarrán que va rematar Carbia. I Brugué va posar la cirereta en una jugada individual abans d’arribar a l’equador del primer temps. El Barça va retallar diferències gràcies a una jugada de Mika, però la reacció va ser insuficient.