2a divisió FEF

Sarabia s’emociona recordant Setién

Record per Setien.

Éder Sarabia ha estat presentat com a nou tècnic de l’Andorra un dia després que s’anunciés el seu fitxatge per al projecte de Gerard Piqué a la segona divisió B. El propietari del club i l’entrenador de l’equip tricolor van coincidir al Barça on Sarabia, juntament amb Setién, va sortir per la porta del darrera. “Que Gerard Piqué m’hagi escollit per aquest projecte silencia alguns rumors que es podien pensar o malinterpretar”, ha aprofitat per dir l’entrenador: “És cert que hi ha moments en els partits, hi ha tensió, no negarem que dins del vestidor es discuteix, que en aquell famós descans a Vigo va passar el que va passar, però són coses que no van enlloc i que s’entenen com part de la nostra feina”. Sarabia, de fet, ha explicat que guarda contacte amb uns quants jugadors del Barça: “Alguns m’han felicitat pel meu fitxatge”.

Sarabia s’ha emocionat quan ha parlat de Quique Setién: “Per mi ha estat una persona molt especial, després del meu pare és la persona més important que m’he trobat al món del futbol. [...] Serà un dels meus principals crítics perquè estarà intentant ajudar”. De la mateixa manera que també ha tingut un record per Nacho Castro, l’entrenador destituït després de sumar 7 punts dels últims 9 possibles amb l’equip en la segona posició per darrera del Nàstic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)