3a divisió FEF

La revifada del Figueres

El conjunt de l’Alt Empordà fa dos mesos que no perd i després d’un mal inici de campionat mira ara cap amunt

L’inici de temporada del Figueres no va ser per tirar coets. 4 punts dels primers 15 disputats van protagonitzar el què va ser un començament de campionat, si més no, inquietant. “Els errors individuals ens penalitzen molt”, insistia l’entrenador, Javi Salamero, tot analitzant una situació que només podia millorar, com ha acabat succeint. I és que la Unió s’ha revifat, s’ha sobreposat a la mala dinàmica i ja fa dos mesos que no perd, sis jornades.

En aquests sis partits, a més de recuperar sensacions i estabilitzar-se, també ha escalat en la classificació amb tres victòries i tres empats, 12 punts sumats dels darrers 18 que li permeten, per primera vegada, mirar cap amunt. “Estem en línia de creixement, tal i com vam començar. En els últims sis partits no hem perdut i ara mateix ho tenim tot a tir”, va indicar el tècnic Salamero, després de la darrera victòria assolida al feu del Girona B en què amb cinc baixes importants –Ivan Vidal, Marc Medina, Pol Tarrenchs, Gallo i Marc Bech– van debutar Marc Granero i Pau Baró. “A veure si confirmem i consolidem aquest creixement en aquesta segona volta, però és una bona declaració d’intencions començar-la sumant 3 punts”, va cloure el preparador. Ara mateix, el Figueres és a quatre punts del tercer, que és precisament el Girona B, equip que té un partit més que els blanc-i-blaus.

No renuncia a res doncs, la Unió que té la propera cita dissabte a Vilatenim, que serà per primera vegada aquest any 2021 escenari d’un matx. El duel (16.30h) és contra la FE Grama, conjunt que és tres punts per sota dels figuerencs.

LES FRASES

Estem en línia de creixement, tal i com vam començar. En els últims sis partits no hem perdut i ara mateix ho tenim tot a tir
A veure si confirmemaquest creixement en aquesta segona volta
Javi Salamero
TÈCNIC DEL FIGUERES
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)