1a divisió

El botxí del curs passat

Copa. El Vila-real, l’equip que va fer fora en l’edició anterior el Girona, es torna a creuar en el camí blanc-i-vermell. L’eliminatòria, a partit únic, dimarts a Montilivi (21 h)

El Girona es troba en el camí el mateix equip que el curs passat va fer-lo fora de la copa, el Vila-real. Així ho va voler l’atzar i el sorteig dut a terme ahir al migdia a la seu de la federació espanyola va deixar el conjunt groguet com el rival dels blanc-i-vermells en una eliminatòria de vuitens de final que, a partit únic, es disputarà dimarts que ve a Montilivi (21 h, DAZN). Serà, doncs, la repetició de l’encreuament de setzens de final de l’edició anterior, en què, també al feu gironí, el Vila-real va golejar l’aleshores grup orientat per Pep Lluís Martí (0-3). Dimarts, però, no hi serà un dels destacats d’aquella nit, Samu Chukwueze, que està lesionat, com Gerard Moreno, un dels màxims golejadors de primera divisió amb deu dianes, que també serà baixa a causa d’una lesió muscular.

“Són uns vuitens, a casa, contra un equip de primera divisió. És una oportunitat més per reivindicar-nos, fer-ho bé i intentar passar l’eliminatòria”, va valorar Francisco, sense aprofundir gaire, en la línia de la temporada, més pendent de la lliga que no pas de la copa. A l’altre bàndol, Unai Emery va assenyalar: “La copa ens il·lusiona.” “És una competició amb sorpreses, i més amb aquest format. Anem amb prudència, pas ferm i molta il·lusió”, va dir el tècnic dels groguets, que hi va afegir: “No som els favorits a guanyar-la, però volem ser aspirants.”

El Barça, contra el Rayo

L’equip entrenat per Ronald Koeman, després d’eliminar dimecres amb moltíssim patiment el Cornellà, visitarà dimecres Vallecas (21 h, Mediaset i DAZN).

DIMARTS 26 Valladolid-Llevant
19 h (DAZN)
Betis - Real Sociedad
21 h (DAZN)
Girona - Vila-real
21 h (DAZN)
DIMECRES 27
Sevilla-València
19 h (DAZN)
Rayo Vallecano - Barça
21 h (Mediaset/ DAZN)
Almeria-Osasuna
21 h (DAZN)
DIJOUS 28
Navalcarnero-Granada
19 h (DAZN)
Alcoià-Athletic
21h (Mediaset/DAZN)
No som favorits a guanyar la copa, però volem ser aspirants. Anem amb prudència i il·lusió
Unai Emery
TÈCNIC del Vila-REAL
És una oportunitat més per reivindicar-nos, fer-ho bé i intentar passar
Francisco Rodríguez
TÈCNIC DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)