Territorial

El premi s’esmuny al final

Divisió d’honor juvenil. El Girona tanca el Barça al seu camp, però en dues de les poques ocasions visitants els culers s’enduen la victòria

Girona 1 Barça 2

GIRONA:Joel Ruiz, Èric Callís, Loïc, Palacios, Álvaro Mayorgas; Nil Sauret, Adrià Méndez (Cintas, 85’); Gabri, Ureña (Richmon, 63’), Artero i Dawda (Kemo, 63’).BARÇA:Ramon, Marc Alegre, Joan, Moussa, Solà; Àlex Rico (Brian, 77’), Ilias (Txus, 67’), Gavi; Jaume Jardí (Zacarias, 85’), Ángel (Luzzi, 85’) i Diego López.GOLS:0-1 (8’) Diego López. 1-1 (61’) Gabri, de penal. 1-2 (83’) Ángel, de penal.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:Gabri, Ureña i Nil Sauret, del Girona i Marc Alegre, del Barça.T.V.:cap

L’equip juvenil del Girona va perdre incomprensiblement contra el Barça un partit que va dominar durant moltes fases (1-2). Els de Marsal van anar de menys a més, van poder empatar a través de Gabri, de penal, una diana inicial de Diego en el primer temps, i van disposar d’ocasions per culminar la remuntada. Al final, Ángel va establir l’1-2.

El Barça va estar millor en els primers compassos i, de seguida, Diego va rematar dins de l’àrea petita una centrada d’Ángel Alarcón (8’). A poc a poc, però, els gironins van portar el rival al seu terreny i van passar a dominar-lo. En el 60’, un servei de banda de Callís va acabar amb mans del central Joan i amb Gabri executant una pena màxima que va establir la igualada. El Girona va poder fer el 2-1 a través de Richmon en dues ocasions –un xut seu va anar al travesser (75’), i en un un contra un d’Artero (72’)–. Tant perdonar, ho va aprofitar el Barça per fer l’1-2 en una acció aïllada que va acabar amb penal de Joel que el mateix Ángel va executar (83’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)