2a divisió FEF

Garrido penja d’un fil

2a divisió B. El tècnic té tots els números de ser acomiadat després de quatre cursos i mig a l’Olot. Una derrota dolorosa contra el Barça B el sentencia

Barça B 2 Olot 1

BARÇA B:Iñaki Peña; Sergi Rosanas (Oriol Busquets, 6’), Arnau Comas, Mika Mármol, Balde (Matheus, 91’); Nico (José Marsà, 91’), Ilaix Moriba (De la Vega, 75’), Jandro; Collado, Rei Manaj i Mortimer (Peque, 75’).OLOT:Pol Ballesté; Blázquez, Alan Baró (Eloi Amagat, 15’), Barnils; Soler, Vivi, Masó (Salinas, 82’), Kilian; Pedro; Xumetra (Samu, 82’) i Juan Delgado.GOLS:0-1 (28’) Jandro. 1-1 (34’) Juan Delgado. 2-1 (45+3’) Pedro, en pròpia porteria.ÀRBITRE:Abril Portillo.T.G.:a Nico (80’), del Barça B, i a Masó (27’), Blázquez (53’) i Barnils (90’), de l’Olot.T.V.:cap.

L’Olot va perdre contra el Barça B a l’estadi Johan Cruyff (2-1). La mala sort i la contundència a les àrees posaran fi amb tota probabilitat a l’etapa de Raúl Garrido a la banqueta olotina, en un matx carregat de mala sort per als garrotxins. Juan Delgado va empatar un gol inicial de falta de Jandro, però una acció desgraciada de Pedro, amb una diana en pròpia porteria, va esfondrar qualsevol esperança, tot i que Delgado va estavellar una pilota al pal (56’).

L’Olot va sortir valent i disposat a discutir la possessió de la pilota al Barça B. Els primers minuts olotins van ser productius, i això es va traduir en una gran ocasió quan Soler va rebre una obertura de Masó a la dreta i el d’Atzeneta va fer una centrada rasa enrere que el mateix Masó va deixar passar amb astúcia, i Xumetra, després de controlar, va provar un xut que va topar amb la base del pal dret de la porteria d’Iñaki Peña (6’). L’ensurt va fer reaccionar el conjunt blaugrana, que va decidir controlar la possessió i marcar el ritme que més li convenia. Tot i que Ilaix Moriba trencava línies de pressió com volia, amb una superioritat brutal per a un futbolista amb 18 anys acabats de fer, el filial del Barça no trobava la fórmula per fer mal de debò i superar Ballesté. Només Collado des de la frontal es va inventar un bon xut (25’). Era el preludi, però, del primer gol de la tarda, quan mitjançant la qualitat individual, que no és poca, el Barça B va poder esfondrar el mur. Jandro, en una posició òptima, va executar una falta escorada a l’esquerra –ideal per a un dretà–, va superar la barrera i va posar la pilota a l’escaire. Res a fer per a Pol Ballesté (28’).

Lluny d’abaixar els braços en un moment delicat, i sabedors que el seu tècnic estava qüestionat, la reacció dels jugadors de l’Olot va ser bona. Primer, Xumetra va tornar a rebre a dins de l’àrea, aquesta vegada a passada de Juan Delgado, però el seu xut va topar amb una gran estirada d’Iñaki Peña. Poc després, els olotins sí que van poder fer mal gràcies a una centrada de Blázquez que va trobar al primer pal Juan Delgado. El d’Elda va girar bé el coll, i amb el cap va superar el porter local i va empatar el matx (34’).

Detalls fatídics

L’Olot havia parat el primer cop i havia fet el més complicat: refer-se i començar a rutllar de nou amb igualtat en el resultat. En l’última acció del primer temps, però, una jugada fatídica va acabar amb el 2-1 que seria definitiu quan Pedro, en el servei d’un córner i en l’intent de refusar, va introduir la pilota en la pròpia porteria.

En la segona part, l’Olot ho va intentar amb cor i orgull. Soler va tenir dues ocasions. En la més clara, el d’Atzeneta va posar la punta de la bota cap a Juan Delgado, però el d’Elda va estavellar la pilota al pal (56’). A mesura que passaven els minuts, les energies olotines van anar a menys i el Barça B va gestionar bé el tram final, amb ocasions clares de Collado (68’) i un travesser de Jandro (79’), ja amb l’Olot bolcat a l’atac.

ELS VESTIDORS

Em sento trist. No és una situació fàcil de portar després de quatre temporades. No cal ser intel·ligent per captar certs missatges
Ningú em va dir que havíem de jugar en la Pro. Espero poder-me acomiadar, crec que ho mereixo
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini

“En calent no prendrem decisions”

J.S.

Poc després del partit, el president de l’Olot, Joan Agustí, va atendre els mitjans de comunicació per valorar la derrota de l’equip i la situació de Raúl Garrido: “Hem d’escoltar la direcció tècnica i tota la junta i prendre decisions, però no en calent”, deia Agustí, que hi afegia: “En l’assemblea es va dir que no podíem deixar passar l’oportunitat de jugar en la lliga Pro i sumem onze punts després de dotze partits.”

“No dubto de l’actitud professional del cos tècnic i dels jugadors. La decisió serà esportiva”, concloïa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)