2a divisió FEF

Gabri García, principal candidat a rellevar Raúl Garrido

Substitut. L’exjugador del Barça i exentrenador de l’Andorra el curs passat és l’escollit per l’Olot per agafar les regnes de l’equip i mirar de lluitar per una plaça a la primera divisió FEF. El tècnic podria arribar amb el bescanoní Albert Jorquera com a ajudant

Gabriel García de la Torre, conegut per tothom com a Gabri, és el principal candidat a rellevar Raúl Garrido com a entrenador de l’Olot. L’exjugador del Barça o l’Ajax, entre d’altres, és l’escollit per la direcció esportiva encapçalada per Sergi Raset per donar el gir de timó i revifar un equip que es troba en la penúltima posició del subgrup A del grup tercer de segona B amb onze punts (dues victòries en dotze jornades), però a només tres punts del que s’ha convertit en l’objectiu de l’entitat, la lluita per la primera divisió FEF de cara a la segona fase de la lliga.

Gabri es va retirar de la pràctica del futbol el 2014 a les files del Lausanne-Sport de Suïssa. De seguida, va incorporar-se com a tècnic assistent d’Eusebio Sacristán al Barça B i el curs 2015/16 va assumir el càrrec d’entrenador de l’equip juvenil A de divisió d’honor del club blaugrana. El de Sallent (10/02/1979) va acabar precipitadament la seva trajectòria al Barça per fitxar pel Sion de la primera divisió Suïssa a finals del 2017, una aventura que duraria poc més d’un any ja que el desembre del 2018 acabaria incorporant-se com a tècnic a l’Andorra de Gerard Piqué, llavors encara a primera catalana. L’arribada de Gabri al Principat, sempre acompanyat per Albert Jorquera com a ajudant, va ser d’impacte. Si bé l’Andorra ja comptava amb un equip amb un potencial de categoria superior, amb el del Bages, els andorrans van aconseguir 14 victòries i quatre empats per escalar posicions i aconseguir el títol i l’ascens a tercera.

La posterior compra d’una plaça a segona B per part del club va fer que Gabri debutés com a tècnic a la categoria del bronze la temporada passada i dirigís a l’equip en les primeres 26 jornades, fins poc abans que esclatés la pandèmia. La trajectòria de l’Andorra el curs passat va ser clarament de més a menys, i és que, en les primeres tretze jornades només va encaixar una derrota, però una sèrie final de tres punts sobre 21 va acabar amb el càrrec de l’entrenador amb un balanç de nou victòries, deu empats i set derrotes.

Ara a l’Olot, Gabri tindrà feina per fer oblidar Raúl Garrido i conjuntar una plantilla al seu gust que no ha estat confeccionada per a la seva idea de joc. Tot un repte.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)