3a divisió FEF

El Girona B i Guillem Naranjo separen els seus camins

El davanter ha arribat a un acord amb el club per a la seva desvinculació

El Girona ha comunicat aquesta tarda que Guillem Naranjo deixa de ser jugador del club. El davanter, de 20 anys, formava part de la plantilla del filial però com que no ha gaudit de gaires oportunitats en el que portem de temporada ha acabat arribant a un acord per desvincular-se de l’entitat. Fins al moment l’atacant havia participat en vuit partits, però sempre ho havia fet sortint des de la banqueta, i és que ha hagut de competir per un lloc amb Pachón o Turmo, que també han tingut protagonisme amb el primer equip. En aquests vuit partits que ha disputat Guillem Naranjo només ha aconseguit sumar un gol al seu compte golejador, que va arribar en la segona jornada de lliga a Riudarenes en la victòria contra el Vilassar (3-0).

Guillem Naranjo va arribar al Girona l’estiu del 2019 després de tancar la seva etapa de formació a la Damm per jugar amb el filial a 1a catalana, però només hi va estar fins el gener perquè després es va incorporar a l’Horta, on hi va jugar cedit fins que es va aturar la competició per la pandèmia de Covid-19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)