Territorial

El vintè MIC ha d’esperar

MIC. El prestigiós torneig de Setmana Santa tampoc es disputarà aquest any i l’organització ajorna la celebració dels vint anys fins al 2022, tot i que treballa per fer un torneig aquest estiu

La pandèmia continua fent estralls fora del futbol professional, i la nova víctima torna a ser el MIC. El torneig de futbol formatiu, un dels més prestigiosos del món, que es disputa per Setmana Santa a les comarques de Girona s’ha suspès per segon any consecutiu, tal com va comunicar ahir l’organització, que no veu viable tirar endavant el torneig sense posar en risc la salut dels participants. D’aquesta manera MICSports, l’empresa organitzadora, ajorna la celebració de la vintena edició del MICFootball per segon any consecutiu, confiant que per Setmana Santa del 2022 es puguin celebrar els vint anys amb totes les garanties.

A diferència de l’any passat, en què la pandèmia va obligar a suspendre el torneig quan faltaven poques setmanes perquè comencés, l’organització ha pogut madurar la decisió amb tranquil·litat i també s’ha buscat una alternativa. Aquesta alternativa podria arribar en forma d’un nou torneig l’estiu d’aquest 2021, i és que l’organització va comunicar ahir que està treballant per fer un nou torneig a finals del mes de juny. “Tot i que aquest any no podrem celebrar el MIC tal com el coneixem per Setmana Santa, estem treballant amb moltes ganes per oferir, el juny d’aquest mateix 2021, un torneig adaptat a les circumstàncies per als equips que ens han donat el seu suport al llarg de tants anys. Confiem a tornar l’any vinent amb més força i celebrar els 20 anys del torneig amb totes les garanties i la mateixa qualitat de sempre. Des de MICSports treballarem amb el compromís d’oferir una gran edició per veure gaudir les joves promeses del futbol formatiu en un entorn segur”, comenta el director del MIC, Juanjo Rovira, sobre els anuncis que es van comunicar ahir.

Tot i que veient l’evolució de la pandèmia la suspensió del MIC del 2021 ja es podia preveure, la notícia suposa un altre impacte negatiu en el sector i a les comarques gironines, i és que el torneig, que mobilitza més de set mil jugadors, té un impacte econòmic a les comarques de Girona d’uns 11,5 milions d’euros, segons l’estudi que va encarregar el Patronat de Turisme de la Costa Brava l’any 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)