2a divisió FEF

Un comiat emocionant

El ja exentrenador de l’Olot, Raúl Garrido, va tenir l’oportunitat d’acomiadar-se del club en una emotiva roda de premsa al bell mig de la gespa de l’estadi municipal. Visiblement emocionat pel sentiment d’estima i respecte professat a l’entitat des de la seva arribada, el valencià va voler expressar-se en castellà per sentir-se més còmode puntualitzant: “Des del primer dia he parlat en català com a mostra de respecte a la terra que ens acollia.” Fets els agraïments a tots els presents, els membres de la junta directiva al complet, els jugadors, els treballadors del club i l’afició, Garrido va repassar la seva trajectòria al club de la Garrotxa des de la primera temporada fins a l’última, en què maleïa els contratemps constants i difícils de controlar que li han costat el càrrec: “Hem tingut infinitat de contratemps, el virus, les lesions... No són excuses sinó una realitat amb què hem hagut de conviure. Tot i això marxem contents, ja que hem instaurat una idea de joc i ens emportem l’estima de molta gent relacionada amb el club”, deia Raúl Garrido, que hi afegia: “Pot ser que tot el context no ens hagi ajudat a fer que tot el procés fos més llarg. Estem en una situació de crisi mundial, amb molta angoixa i neguits, i les decisions venen marcades per això, un mal auguri per a la figura dels entrenadors. Ni a casa prenem les millors decisions en aquest context actual.”

Un vincle emocional

Raúl Garrido té clar que el seu pas per l’Olot el marcarà de per vida: “Seré soci del club fins que em mori”, comentava l’entrenador. “El vincle va més enllà del d’un treballador i una empresa. Des del primer dia es va crear un relació d’afecte; de fet, acaba el lligam contractual amb l’Olot però no pas l’emocional”, explicava el valencià, que va voler acabar amb un missatge d’unitat: “Hem de fer autocrítica tots, ja que no vam gestionar bé la setmana passada en la prèvia contra el Barça B, però demano unitat a tothom, que es doni suport a l’equip, perquè només així ens en podrem sortir”, sentenciava Garrido al costat d’un Kevin Martínez emocionat: “Marxo enamorat d’aquest club i d’aquesta terra”, va dir.

LES REACCIONS

Marxem molt contents, ja que hem instaurat una idea de joc i ens emportem l’estima de molta gent relacionada amb el club
Des del primer dia es va crear un vincle especial, acaba la relació contractual però no l’emocional
Raúl Garrido
exentrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)