2a divisió FEF

L’Olot confirma l’arribada de Gabri Garcia

Oficial. El club garrotxí fitxa l’exjugador del Barça i exentrenador de l’Andorra per mirar de revertir els resultats de l’equip, penúltim del subgrup A a falta de només vuit partits per disputar-se

Després d’anunciar la destitució de Raúl Garrido i fer-li el merescut comiat damunt de la gespa del municipal, l’Olot ha confirmat el fitxatge de Gabri Garcia com a nou comandant de la nau olotina. L’exjugador del Barça i l’Ajax, entre d’altres, assumirà la banqueta de l’equip de la Garrotxa amb l’objectiu de capgirar els resultats obtinguts fins ara, evitar baixar de categoria i, si és possible, lluitar per una de les places per optar a jugar la primera divisió FEF el curs vinent –entre la quarta i la setena posició–. Actualment, l’Olot és penúltim en la classificació (desè) a tres punts del setè, precisament el Llagostera, però amb un partit més disputat que els blau-i-vermells. El de Sallent haurà d’adaptar-se a un equip ja fet, però no pas per a ell i n’haurà de treure un rendiment immediat per complir els objectius marcats pel club dirigit per Joan Agustí.

Gabri arriba a l’Olot després d’haver estat assistent d’Eusebio Sacristán al Barça B (2014) i posteriorment tècnic a l’equip juvenil A de l’entitat blaugrana (2015-2017), al Sion suís (2017-2018) i a l’Andorra de Gerard Pique (2018-2020), el seu darrer club després de ser destituït en la jornada 26 de la campanya passada, poc abans de la pandèmia.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)