2a divisió FEF

El Llagostera confia fitxar un atacant abans que es tanqui el mercat

Els gironins tenen una fitxa lliure que la pot ocupar un majors de 23 anys i el gran objectiu és sumar gol, l’assignatura a millorar en el primer tram de lliga

Dilluns 1 de febrer s’abaixarà la persiana del mercat d’hivern per a tots els equips de 2a divisió B, de manera que el cronòmetre comença a jugar en contra de tots els equips. El temps per millorar la plantilla per afrontar el tram final de temporada, decisiu per al futur de la majoria dels clubs, s’esgota i cada vegada hi ha menys opcions realistes sobre la taula. Un dels equips de la categoria de bronze que està treballant des de fa dies per reforçar-se és el Llagostera, que de moment ha viscut un mes prou tranquil i amb pocs moviments. Ja al desembre es va confirmar la sortida de l’extrem Èric Jiménez, que havia tingut molt poca participació a l’inici de curs i se’n va anar al Prat buscant més protagonisme. La seva baixa va venir acompanyada de l’alta de David Bigas, que després de la lesió de llarga durada que va patir el curs passat ja torna a estar en dinàmica de primer equip i el club li va activar la fitxa. L’altra moviment a la plantilla ha vingut per una desgràcia, i és que Lucas Viale ha hagut de passar per la sala d’operacions per una lesió greu al genoll i el Llagostera es va veure obligat a incorporar un central, el jove Alejandro Marcos que ha arribat cedit del Castelló.

Després dels moviments que s’han efectuat el Llagostera encara té marge de maniobra, i és que de moment té una fitxa lliure a la plantilla, que a més la podria ocupar un jugador major de 23 anys perquè els gironins només n’estan utilitzant 14 de les 16 permeses –si hi hagués una sortida d’un jove podrien arribar dos jugadors majors de 23 anys. La idea del club és no remoure gaire cosa més, però sí que es treballa amb l’objectiu d’ocupar aquesta fitxa lliure amb un jugador de perfil ofensiu, i és que una de les mancances que el Llagostera ha demostrat en aquest inici de curs és el gol. En aquest sentit des de la direcció esportiva s’està buscant una bona opció de mercat per un jugador de garanties, aprofitant que el premi econòmic que va donar el títol de la copa Federació dona més marge de maniobra al club. De moment no hi ha res a punt de tancar-se, però el club confiar en poder arribar a algun acord abans del dilluns.

En aquest sentit el Llagostera va temptejar fa unes setmanes el davanter Boris Garrós, un dels puntes més contrastats de la categoria, però no es va poder arribar a un acord per les aspiracions econòmiques del barceloní, que es va acabar incorporant a El Ejido 2012.

L’Olot busca un central per la baixa d’Aspar

L’altre equip de 2a B de la demarcació gironina ha viscut un mercat d’hivern encara més tranquil, deixant de banda el relleu a la banqueta els últims dies, i és que de moment només s’ha concretat l’arribada del migcampista Samu Pinto. Ara, però, el club treballa per incorporar un central, i és que la sortida la setmana passada de Lluís Aspar al Sevilla Atlètic ha deixat l’eix de la defensa curt d’efectius. El handicap que té l’Olot és que si no hi ha cap sortida, cosa que no està prevista, només podrà incorporar un futbolista sub-23 perquè la resta de fitxes cobertes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)