2a divisió FEF

Gabri (Olot): “Hem de fer un esforç per adaptar-nos tots”

Missatge ambiciós. Gabri Garcia ha ofert la seva primera roda de premsa com a nou entrenador de l’Olot. El de Sallent es mostra convençut del potencial de la plantilla per revertir l’actual situació en la classificació

L’Olot ha presentat davant dels mitjans Gabri García, el seu nou entrenador. L’entitat presidida per Joan Agustí ha donat la benvinguda al de Sallent, a qui desitja sort i encerts per capgirar la situació actual –l’equip és penúltim del subgrup A– en un temps rècord (falten només vuit partits per disputar-se). “És un home que ha crescut en cultura Barça, internacional en tots les categories i per a nosaltres un referent”, ha comentat el president, Joan Agustí. El director esportiu, Sergi Raset, ha explicat que Miquel Àngel Muñoz serà el segon entrenador. “I l’Hèctor Simon també estarà lligat de manera estreta amb el cos tècnic”, ha apuntat Raset, abans de passar la paraula al nou entrenador.

L’agraïment

“Agraeix la confiança, la possibilitat de tornar a entrenar. Tenia ganes de reprendre una nova aventura i gràcies a l’Olot tinc la possibilitat de poder estar on vull estar, en una banqueta”, ha comentat l’exblaugrana.

La identitat

“Des del primer dia, li he transmès a Raset les ganes i el compromís que demostraré cada dia. Això ve lligat al club, a la identitat. El treball que s’ha fet els últims anys ha estat molt bo i des de fora es veia. Els clubs amb identitat i que segueixen una línia són els que m’agraden. L’Olot és un equip que té molt recorregut. Volem continuar creixent però amb la idea, que està clara”.

Amb rapidesa

“Tenim poc temps i la necessitat de sumar de tres en tres. Ens hem d’adaptar tots, quan arribes a un lloc: el primer jo. Però també l’esforç de tothom, dels jugadors, de tots.”

L’objectiu

“L’objectiu ara mateix és sortir de la zona en què estem. És el primer pas i després ja ho veurem. Parlant més enllà del que és això no hi guanyaríem res.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)