3a divisió FEF

El Girona B incorpora Ferran Brugué

3a divisió. El filial blanc-i-vermell fitxa al davanter gironí per mirar de solucionar la falta de gol que l’ha perseguit en els darrers partits. Brugué compta amb experiència a segona B (Espanyol B) i a tercera (Sant Andreu)

El Girona ha anunciat la incorporació del davanter gironí Ferran Brugué a les files de l’equip filial que milita a tercera. El futbolista de 21 anys torna al club de Montilivi després de formar-se a l’escola del Girona abans d’anar a l’Espanyol, club amb el qual va arribar a disputar amb el segon equip fins a 21 enfrontaments a segona B el curs 2018/19 (2 gols).

La temporada passada, Brugué va jugar cedit al Sant Andreu, de tercera divisió, amb el qual va disputar 12 partits en el grup cinquè (1 gol) abans que el gener patís una lesió de gravetat als lligaments encreuats del genoll esquerre que l’ha obligat a estar allunyat dels terreny de joc fins fa poc.

El fitxatge del davanter gironí és una oportunitat per a l’equip dirigit per Axel Vizuete d’acabar amb la falta de gol que l’està perseguint en les darreres jornades. Si Ferran Brugué pot donar el millor rendiment i demostra que ha deixat enrere la lesió, la seva incorporació és un luxe per als blanc-i-vermells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)