2a divisió FEF

Gabri marca els passos

2a divisió B. L’exjugador del Barça i l’Ajax va ser presentat com a tècnic de l’Olot. El de Sallent promet esforç, compromís i fidelitat a la identitat marcada

L’Olot va presentar davant dels mitjans de comunicació Gabri García, el seu tècnic fins, de moment, el final de la present temporada. El de Sallent va agrair al club la confiança dipositada en ell i va prometre esforç, constància i compromís per mirar de treure a l’equip de l’actual situació. Gabri mostra convicció i esperança a l’hora de revertir la tendència malgrat que hi ha poc temps per treballar, un fet que l’obligarà a adaptar-se a l’equip, tot i demanar l’ajuda de tots: “Hi ha poc temps [vuit partits] i una necessitat de sumar victòries. Quan arribes a un lloc nou has de mirar d’adaptar-te, però haurà de ser una feina de tots”, avisava l’exjugador.

“Demostraré cada dia el compromís amb un club que té una identitat clara gràcies al treball que s’ha fet en les últimes temporades Els clubs amb identitat i que segueixen una línia són els que m’agraden”, comentava un Gabri que, gràcies a la trajectòria en els equips en què va jugar, sobretot el Barça i l’Ajax, pot traslladar una idea de joc afí al que busca l’entitat garrotxina: “Soc un entrenador amb una idea de joc clara, els meus equips són protagonistes del joc a còpia de tenir possessió i ser un bloc perillós i competitiu. Estic influenciat per la meva experiència esportiva i ho aplico així des de la banqueta perquè hi crec. A Olot tinc els jugadors per poder-ho fer”, analitza un Gabri que no va aclarir, tot i que sembla que ho provarà, si l’equip passarà a jugar en línia de quatre o continuarà amb el dibuix característic amb tres centrals i dos carrilers, dels últims tres anys i mig amb Garrido: “Vull parlar amb la plantilla, ja que soc conscient que està feta per jugar en aquesta línia. Quan parlem d’identitat no parlem només de dibuixos tàctics, tot i que intentarem introduir la línia de quatre que he fet servir sempre jo. Dependrà, però, del partit, del rival o del que necessitem fer.”

Pel que fa als objectius ambiciosos marcats pel club, el flamant tècnic de l’Olot té clar quin és el primer pas: “L’objectiu ara mateix és sortir de la zona en què estem; es el primer pas i després ja ho veurem”, sentenciava Gabri Garcia, que arriba sol però comptarà amb Miquel Àngel Muñoz com a segon entrenador i Hèctor Simón com a enllaç amb els jugadors.

LES REACCIONS

Una vegada vam prendre la decisió sabíem el perfil que necessitàvem per la plantilla que tenim
Sergi Raset
director esportiu de l’Olot
Demostraré cada dia el compromís amb un club que té una identitat clara gràcies al treball que s’ha fet en les últimes temporades
Quan arribes a un lloc nou has de mirar d’adaptar-te, però haurà de ser una feina de tots
Gabri Garcia
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)