La Unió perd al Narcís Sala contra el Sant Andreu (3-1)

3a divisió. El conjunt de l’Alt Empordà ha desaprofitat un parell d’arribades de Víctor Valverde amb el 0-0, però els quadribarrats no han perdonat. Kilian (19’), de falta directe, i Marcel Serramitja (69’) i Kuku (82’) han fet la sentència

Després d’encadenar set jornades sense perdre, el Figueres ha perdut en la seva visita al Narcís Sala contra el Sant Andreu (3-1). La Unió ha començat amb bon peu i disposant d’ocasions però una diana de Kilian de falta directe ha deixat glaçats als jugadors dirigits per Javi Salamero. En la segona part, els barcelonins han estat millors i dues dianes de Marcel Serramitja, amb el cap, i una de Kuku han establert un 3-0 definitiu que només ha pogut maquillar Marc Medina, amb un gol de penal (91’).

El Figueres ha tingut la primera gran ocasió a través d’un xut de Víctor Valverde que el porter Arnau ha desviat a fora. Era tot just el minut 4 i els figuerencs han desaprofitat una oportunitat immillorable per avançar-se i posar pressió a un Sant Andreu que afrontava el matx sota la direcció de l’entrenador de porters després de la destitució, fa pocs dies, de Mikel Azparren. La Unió ha confirmat el bon inici amb domini i una nova arribada de Valverde, però ha estat el conjunt quadribarrat qui s’ha avançat gràcies a un llançament de falta amb l’esquerra de Kilian Duran que ha sorprès Andrés Diez. Carreón, de seguida, ha estat a punt de fer el segon però el Figueres ha aguantat l’embranzida local per anar al descans, abans però, amb Salamero introduint dos canvis ofensius amb la sortida de Coto i Jorge Torres per Ousman i Pepu Soler (40’).

En la segona part, els andreuencs han pressionat de valent i Marcel Serramitja ha assestat un cop mortal en el 69, després d’aprofitar de planxa amb el cap una bona assistència al segon pal de l’exfiguerenc Xavi Ferrón. Amb els de l’Alt Empordà esgotant els canvis i aplicant menys intensitat (Medina ha gaudit això sí d’una ocasió), Kuku ha establert el 3-0 ja en el tram final de l’enfrontament (82’). Medina, en l’afegit, ha fet el gol de l’honor des del punt de penal enganyant molt bé Arnau (91’).

La derrota, juntament amb l’empat del dissabte passat a Vilatenim contra la FE Grama impedeix als de Salamero contactar amb la part més alta de la classificació.