El Sant Andreu, per efectivitat

3a divisió. La Unió no aprofita dues bones ocasions amb el 0-0 i acaba claudicant al Narcís Sala contra un contrincant molt eficaç

Sant Andreu 3 Figueres 1

SANT ANDREU:Arnau, Llamas, Yaya Sidibe, Noguera, Kilian, Baquero, David Murias, Juanan, Xavi Ferron (Carroza, 71’), Carreón i Marcel Serramitja (Kuku, 75’).FIGUERES:Andrés Diez, Gabri Vidal (Gallo, 64’), Maureta, Uri Ayala, Marc Granero (Pau Baró, 69’), Pol Gómez, Treviño (Nouredinne, 69’), Jorge Torres (Ousman, 40’), Coto (Pepu Soler, 40’), Víctor Valverde i Marc Medina.GOLS:1-0 (19’) Kilian. 2-0 (69’) Marcel Serramitja. 3-0 (82’) Kuku. 3-1 (91’) Marc Medina, de penal.ÀRBITRE:Moreno Villaecija.T.G.:a David Murias, Uri Ayala i Gabri Vidal.T.V.:cap.

El Figueres va caure al Narcís Sala contra el Sant Andreu (3-1) i trenca una ratxa de set enfrontaments sense conèixer la derrota en la lliga. Els figuerencs van gaudir de dues arribades amb el 0-0 a través de Víctor Valverde, però van ser els andreuencs els que es van avançar, amb un golàs de falta de Kilian Duran (19’). En la segona part, els quadribarrats van imposar la seva llei i Marcel Serramitja, de planxa (69’), i Kuku (82’) van sentenciar un matx que Marc Medina va poder maquillar amb un gol des del punt de penal en el temps afegit (91’).

La Unió va tenir un bon inici de partit gaudint de dues aproximacions clares a les botes de Víctor Valverde, que va topar amb el porter Arnau. Quan més controlat tenien el matx els de l’Alt Empordà, el Sant Andreu va assestar un primer cop a l’equip de Javi Salamero amb un gran gol de falta de Kilian amb l’esquerra (19’). Els blanc-i-blaus van continuar insistint i pressionant bé els locals, però en la segona part es va girar la truita. Els barcelonins van ser més incisius i, ja en el 69, Marcel Serramitja, de planxa amb el cap, va aprofitar una gran assistència al segon pal de l’exfiguerenc Xavi Ferron. Kuku, pocs minuts després d’entrar, va fer el 3-0 encreuant bé una rematada (82’) i Marc Medina, en l’afegit, va establir el 3-1 final des dels onze metres (91’). La derrota impedeix a la Unió acostar-se a la zona alta de la taula.