2a divisió FEF

El Lleida sua però s’endú els punts

2a divisió B. Un altre gol en el tram final (82’) condemna al Badalona per segona jornada consecutiva

Lleida 1 Badalona 0

LLEIDA:Pau Torres, Chavero, Yasser (Marc Martínez, 46’), Simic, José Ruiz, Fall, Quim Araujo (Torras, 77’), Elizalde, Cano (González, 61’), Raúl (Jauregi, 77’) i Molinero (César Soriano, 89’).BADALONA:Dorronsoro (Álex Sánchez, 84’), Moyano, Llerena, Goyo (Valentín, 72’), Joel Toledo, Galindo (Bikoro, 66’), Robert, Musa (Aparicio, 72’), Márquez, Chema Moreno (Roger, 72’) i Albiach.GOLS:1-0 (82’) Molinero.ÀRBITRE:Garcia Arriola.T.G.:Als locals Eneko, Torras i José Ruiz; i als visitants Albiach, Galindo, Goyo i Llerena.

La classificació en la part alta s’està trencant pel ritme imposat pels equips capdavanters. El Lleida, ara mateix segon, ha imposat un ritme alt que l’ha portat a sumar dues victòries consecutives contra equips que amenaçaven els llocs de privilegi. El rival d’ahir, el Badalona, va caure, un altre cop i com li va passar contra el Nàstic, amb una diana en el darrer tram del partit que impedeix a l’equip de Manolo González posar pressió als primers classificats.

El partit va començar amb prou ritme per al Lleida, que va intentar no encomanar-se de la marxa lenta que volia imposar el Badalona. Així, els blaus van tenir ocasions a partir d’accions de Raúl o un xut de Cano que va sortir massa alt. El Badalona ho va intentar a partir de la pilota aturada en una falta lateral que va suposar la millor oportunitat de gol.

La bona feina defensiva escapulada també va continuar en la segona meitat, en què al Lleida li va costar generar oportunitats. Ho intentava a partir del joc a les bandes amb incursions d’Eneko que l’equip era incapaç de concretar. Amb els escapulats satisfets amb la pròpia feina i el punt que s’estava guanyant, una genialitat d’Abel Molinero a vuit minuts del final de l’enfrontament va acabar decantant la balança.

ELS VESTIDORS

Havíem de madurar el partit, de picar molta pedra i trobar els espais per dins com hem fet
Molo
entrenador del lleida
Nosaltres no hem tingut grans ocasions però perdem per un gol que podíem haver evitat
Manolo González
entrenador del badalona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)