3a divisió FEF

Kiku Parcerisas: “Si no cregués que ens salvarem no hauria vingut”

L’entrenador del Banyoles està convençut que l’equip té armes per sortir del pou i acabar salvant la categoria

Ja fa mig mes que Kiku Parcerisas és l’entrenador del Banyoles. El maresmenc va arribar al Pla de l’Estany després de la derrota contra el Vilassar que va provocar la destitució de Pitu Batlle i ha dirigit l’equip en els dos últims partits, en l’empat contra l’Horta (0-0) i la derrota a Peralada (1-0), que li han servit per començar a agafar sensacions. “Ja portem uns dies i tot comença a anar més rodat i estem a lloc. Es comencen a veure les coses que treballem i els aspectes que s’han millorat, però encara hem d’anar millorant constantment”, comenta Parcerisas, que fa un balanç positiu dels dos partits tot i haver sumat només un punt: “Contra l’Horta vam sumar un punt però no es pot valorar perquè teníem moltes baixes i només havíem tingut dos o tres dies. Contra el Peralada és veritat que en la primera part van dominar més ells però en la segona vam generar ocasions claríssimes per marcar abans que ho fessin ells al final i segurament el mínim que ens mereixíem era l’empat”.

Aposta valenta

La nova relació entre el Banyoles i Kiku Parcerisas suposa una aposta per totes les parts. Primer per part del club, que li ha donat les regnes al jove tècnic de 29 anys com la seva primera aventura amateur. “Com que treballava d’analista al Girona B controlava molt la 3a divisió i en Marc Lledó, el director esportiu, coneixia la nostra manera de treballar. Un cop van destituir a Pitu Batlle tot va anar molt ràpid perquè no hi havia res parlat. Sempre havia entrenat a juvenils i tenia ganes de viure una experiència en futbol amateur però no et deixa de sorprendre que un club de 3a confiï en tu”, valora el maresmenc, que explica les seva filosofia que vol instal·lar a la plantilla: “M’agrada que els meus equips siguin agressius. No vol dir que siguin defensius. M’agrada tenir la pilota a camp contrari i dominar els partits, però alhora mantenir l’ordre defensiu. En general saber llegir els registres necessaris en cada moment i poder ser una mica camaleònics.”

Per Kiku Parcerisas l’aposta també és valenta, i és que agafa les regnes d’un Banyoles que ha de redreçar el rumb ràpidament per mantenir l’esperança de la permanència. De moment l’equip està a nou punts del sisè, que serviria per treure’s del tot el neguit en aquesta primera fase, però sinó l’objectiu és sumar el màxim de punts possibles per mantenir-se en la lluita en la segona fase. No serà fàcil, però el tècnic ho veu possible. “La classificació és la que és però des del primer dia he dit als jugadors que és possible. Si no hi cregués no hauria vingut. I la veritat és que a la plantilla tothom té moltes ganes de tirar endavant aquesta situació i aconseguir la salvació. En alguns moments del partit es pot notar l’ansietat però el que respiro en l’ambient és molta seguretat”, analitza Parcerisas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)