2a divisió FEF

El futbol torna a Llagostera

2a divisió B. L’equip blau-i-vermell rep la visita del Lleida en el primer partit del 2021 al municipal

48 dies després, el Llagostera torna al municipal. Serà el primer partit a casa de l’equip dirigit per Oriol Alsina aquest any, en què el calendari no li ha permès de trepitjar el seu feu en tot el mes de gener. Ho farà doncs avui (18.30 h/Esport3 i Footters) enfrontant-se a un dels equips més potents del grup, el Lleida, que encadena dues victòries consecutives i que és tercer classificat amb 19 punts, quatre més que un Llagostera que tampoc renuncia a res. “Hi tenim molta il·lusió posada en aquest partit, tot i que sabem que serà complicat”, va indicar en la prèvia Alsina, que va destacar les virtuts del rival. “El Lleida és un bloc molt fort, amb individualitats de màxim nivell i molt difícil de batre, no van tercers per casualitat”, va explicar el tècnic, que va posar el focus en l’últim matx disputat, al feu de l’Hospi (2-2). “Haurem de corregir les errades puntuals comeses a l’Hospitalet perquè no pot ser que facis un partit tan bo i no guanyis”, va dir.

El retorn de Maynau

Dimecres, el Llagostera va anunciar el retorn del futbolista de Tossa de Mar només sis mesos després d’anar al Racing de Santander, amb qui va acabar rescindint contracte. “Estem molt contents. És un jugador que coneixem molt bé, sabem que pot aportar i, a part, és molt polivalent, perquè pot jugar de lateral i extrem”, va explicar Alsina. “La seva adaptació serà molt ràpida, el que fa que tot sigui més fàcil”, va completar el preparador sobre un jugador que va mostrar-se “il·lusionat” i que avui podria tenir minuts. “L’Oriol em va transmetre molta confiança quan es va assabentar que anava del Racing, ens vam posar d’acord molt ràpid”, va dir Maynau, que fa front a la seva cinquena temporada amb la samarreta blau-i-vermella.

3 Partits guanyats 6

6 Partits empatats 1

3 Partits perduts 5

8 Gols a favor 19

10 Gols en contra 14

ORIOL ALSINA

Tenim molta il·lusió, tot i que sabem que serà complicat. El Lleida és un bloc molt fort, amb individualitats de màxim nivell
Haurem de corregir les errades puntuals comeses a l’Hospitalet perquè no pot ser que facis un partit tan bo i no guanyis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)