Territorial

La primera catalana es reprendrà el cap de setmana del 27 i 28 de febrer

1a catalana. La FCF ha comunicat als clubs que es jugarà només la primera fase de la competició i es designaran els ascensos i els descensos estipulats en el pla de competició del desembre passat

La FCF ha enviat durant el dia d’avui una circular als clubs de primera catalana per tal de confirmar la data de la represa de la competició el cap de setmana del 27 i 28 de febrer. Una vegada el Procicat va donar llum verda el passat divendres per tal que es reprenguessin les competicions que donaven accés a competicions estatals, l’ens federatiu català ha engegat la maquinària per assegurar el reinici i el compliment del calendari d’aquestes. La primera catalana començarà el darrer cap de setmana de febrer i es disputarà només la primera fase de la competició en partit d’anada i tornada. Al finalitzar la primera fase en cada un dels quatre subgrups compostos per deu equips (dos subgrups per a cada grup) els campions s’enfrontaran en una eliminatòria a doble partit per estipular els dos ascensos a tercera divisió. Els equips classificats entre el vuitè, el novè i el desè de cada subgrup, és a dir, dotze clubs, baixaran a segona catalana.

Aquest darrer retoc del pla de competició fet el passat desembre ja estipulava tot això, però els clubs hi voldran dir la seva i en les propers hores s’organitzaran per fer les pertinents reunions entre ells i la federació catalana.

A més de la primera catalana, es reprendran també la preferent femenina, la preferent juvenil masculina (el 27 i 28 de febrer) i la divisió d’honor masculina, femenina i juvenil masculina de futbol sala, el cap de setmana del 20 i 21 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)