1a divisió

El Madrid es posa al dia

1a divisió. El Madrid rep el Getafe en un partit corresponent a la primera jornada encara amb la infermeria plena i amb cinc jugadors del Castilla

El Real Madrid avança entre penúries, com pot, en una temporada farcida de dificultats i, després d’imposar-se amb molta dificultat dissabte a El Alcoraz, avui rep el Getafe a Valdebebas en partit corresponent a la primera jornada. I com és habitual les darreres setmanes, ho farà en una situació precària, amb moltes baixes de futbolistes de la primera plantilla i amb Zinedine Zidane obligat a convocar fins a cinc futbolistes del Castilla per completar una convocatòria de la qual també cau Álvaro Odriozola, lesionat diumenge a Osca, i un Toni Kroos que haurà de complir cicle per acumulació de targetes grogues. La baixa del basc, a més, deixa l’equip sense laterals drets, amb Carvajal i Lucas Vázquez lesionats des de fa dies i amb Nacho aparentment obligat a jugar a l’eix de la defensa, on també falten Militão i Ramos. Equilibris que haurien de dur Zidane a fer jugar avui Ferland Mendy a la dreta i a Marcelo a l’esquerra, amb el prometedor Miguel Gutiérrez, un dels productes amb millor progressió de la fàbrica blanca, completant la llista juntament amb Chust, Antonio Blanco, Sergio Arribas i Marvin Park, tots flamants campions de la darrera Youth League amb Raúl González Blanco a la banqueta. “Tots estan contents de poder entrenar-se amb nosaltres, se’ls nota. I a més tinc la impressió que estan preparats”, va dir ahir Zizou a hores d’enfrontar-se a un equip com el Getafe, amb fama de rocós. “El Getafe és un equip que juga molt bé a futbol, que saps que et farà un partit molt complicat, i hem d’estar preparats per lluitar perquè necessitem els punts”, va dir el tècnic marsellès, que arriba a Valdebebas sense poder disposar del seu entrenador a la banqueta, un José Bordalás que ha de complir un partit de sanció després d’haver estat expulsat al Sánchez Pizjuán per haver-se encarat a Julen Lopetegui.

13 Partits guanyats 6

4 Partits empatats 6

4 Partits perduts 9

37 Gols a favor 17

19 Gols en contra 26

LA PRÈVIA

El Getafe és dels equips que saps que et posarà les coses difícils, ens tocarà lluitar molt
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
És un moment de necessitat per als dos equips i del Madrid espero sempre la millor versió
José Bordalás
ENTRENADOR DEL GETAFE
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)