Territorial

La FCF preveu la represa del futbol amateur

L’ens federatiu sondeja els clubs amb l’intenció de reiniciar les competicions de categoria amateur territorial per començar el 7 de març

Amb l’inici de la primera catalana candent, després que fa menys d’una setmana el Procicat donés llum verda a la represa de les competicions que donen accés a altres competicions estatals, la federació catalana (FCF) fa un pas més i preveu reprendre les competicions de categoria amateur territorial tan masculines com femenines. I és que la intenció de l’ens federatiu és que la segona, tercera i quarta catalanes masculines, i la primera, segona i preferent femenines es reprenguin, o, en alguns casos, comencin, tan aviat com el govern ho autoritzi. Així ho ha manifestat l’organització presidida per Joan Soteres, mitjançant un correu electrònic que ha enviat a tots els clubs en què ha instat als mateixos a donar la seva opinió sobre si estan d’acord amb la represa de les lligues. D’aquesta manera, la FCF fa un sondeig al respecte i sol·licita als clubs que donin una resposta abans del dilluns 15 de febrer. A més, l’ens ha adjuntat uns calendaris amb previsió d’inici de les esmentades competicions per al cap de setmana del 7 de març.

En aquest sentit, aquesta tarda hi ha junta de la FCF on es valorarà, sobretot, la represa de la primera catalana, després que ahir els 40 clubs es reunissin i 32 d’ells votessin en contra de reiniciar les lligues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)