2a divisió FEF

L’hora de treure l’orgull garrotxí

2a divisió B. L’Olot ha de tornar al camí de la victòria si vol respirar i veure amb uns altres ulls la seva situació actual (tres punts de divuit)

L’Olot necessita trobar-se. Donar un canvi al seu rumb i sumar els tres propers punts per no veure’s despenjat de qualsevol opció de permanència, per aquesta primera fase, però també pensant en la segona meitat de la lliga. Per això, l’orgull garrotxí ha d’aparèixer per tornar a disputar totes les pilotes com si fossin la darrera, imposar respecte al rival i demostrar que l’equip pot tornar a ser aquell que meravellava pel seu joc i el seu nivell competitiu. Els olotins visiten un rival directe com el Prat (a les 12:00 h), un equip que va vèncer el Cornellà entre setmana i que sembla haver trobat el camí de la regularitat per abandonar el fons de la taula: “El Prat és un equip que fa moltes coses bé i l’estratègia la treballa molt. És una altra final i un examen personal per a l’equip, sobretot, en aquest tipus de jugades, en què hem de millorar i no ho estem fent”, comenta el tècnic de l’Olot, Gabri Garcia, que afegeix: “Intentem treure la pressió a l’equip, que viu una situació que ningú esperava. Hem de fer que no es posi en dubte la professionalitat i el voler guanyar.”

L’Olot ha sumat tres punts dels últims divuit i dues derrotes des de l’arribada de Gabri, fet que l’ha situat cuer: “La millor manera de treure’ns l’angoixa és guanyar”, diu el de Sallent, que tindrà la baixa d’Alan i el dubte de Vivi per un esquinç. El tècnic recupera Kilian i Samu.

3 Partits guanyats 2

5 Partits empatats 5

5 Partits perduts 7

7 Gols a favor 12

10 Gols en contra 22

LA PRÈVIA

El Prat és un equip que fa moltes coses bé i l’estratègia la treballa molt. És una altra final i un examen personal per a l’equip en aquestes jugades
Intentem treure pressió a l’equip. La millor manera de treure’ns l’angoixa és guanyar un partit
Gabri Garcia
Entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)