2a divisió FEF

Gabri, amb un ‘hat-trick’, guia el Girona cap a un nou triomf

D. d’honor juvenil. L’atacant va ser clau en la tercera victòria seguida dels gironins

Atl. Villacarlos 0 Girona 4

ATLÈTIC VILLACARLOS:Tirado, Leo (Jospe Marqués, 70’), Jair, Luke, Toni, Ethan L., Ethan E., Rocca, Agustí (Alejandro Marqués, 45’), Sebas i GutiGIRONA:Lluc, Callís (Mayorgas, 73’), Comas, Loïc, Palacios, Nil Sauret, Gabri (Kane, 73’), Méndez, Kemo (Iker, 58’), Artero (Cintas, 63’) i Farnós (Ureña, 58’).GOLS:0-1 (30’) Gabri . 0-2 (55’) Leo, en pròpia porteria. 0-3 (61’) Gabri. 0-4 (68’) Gabri.ÀRBITRE:Moll Moll.T.G.:cap.

L’equip juvenil del Girona va encadenar contra l’Atlètic Villacarlos el tercer triomf consecutiu, que el catapulta fins a la tercera posició (0-4). Un triplet de gols de Gabri va ser clau per tancar una nova golejada en terres balears quatre dies després de superar el Mallorca (1-4). La primera part va ser igualada, però el Girona va saber patir en un camp petit que requeria concentració. En el 29, Gabri va fallar un penal, però quatre minuts després va esmenar l’errada fent una bona jugada per banda i establint el 0-1. En la segona part, els menorquins van atacar amb més cor que cap i els gironins ho van aprofitar per fer contraatacs i sentenciar. En el 55’, entre Farnós i un rival van fer el 0-2, i Gabri va fer el seu hat-trick aprofitant primer una passada a l’esquena de la defensa i després, una centrada d’Ureña.