2a divisió FEF

SERGIO CORTÉS

JUGADOR DEL LLAGOSTERA

“Mai havia jugat al doble pivot però hi estic molt content”

"El mister em va donar total confiança i això m’ha ajudat molt per poder-me alliberar i fer bons partits"

"Anem partit a partit, però aspirem a tot"

Sergio Cortés (Cardedeu, 1993) és una de les sensacions del Llagostera aquesta temporada. En la seva segona temporada al conjunt blau-i-vermell, el futbolista, que està actuant al mig del camp, després d’haver estat reconvertit d’extrem a pivot, parla amb L’Esportiu del moment que passen tan ell com l’equip.

Ve de marcar els dos gols en l’últim partit contra el Badalona (2-2). Ja han uns passat uns dies, com valora ara el punt assolit amb doblet seu?
A nivell personal molt content de poder ajudar l’equip amb els gols. I a nivell col·lectiu doncs amb l’ 1 a 2 vam poder empatar, després vam anar-lo a guanyar però no va poder ser. Vam sumar un punt, és important sumar contra un rival directe que tampoc va sumar de tres i contents de seguir invictes a casa tot i no poder aconseguir el triomf.
Parlant de gols seus, fa un parell de mesos i mig de la gesta en la copa de la federació. No sé si segueix pensant sovint en el golàs de la final...
Va ser molt maco. Per la situació que es va donar, el minut, la pròrroga... va ser molt maco la veritat.
Allò va ser un impuls per a l’equip? Fins aquell moment només havien guanyat un partit de sis a la lliga.
Sí que ens va donar una mica d’impuls. Se’ns feia una mica dur perquè competíem dimecres i diumenge i poder aconseguir la copa federació va ser un impuls i un al·licient més per tots.
I ara fa un mes que no perden.
L’equip no està malament. Nosaltres sortim a guanyar tots els partits. Portem tres derrotes en el què va de temporada però està molt igualat, perds dos partits i et fiques a baix, i en guanyes dos i et fiques a dalt.
A què aspiren?
Anem partit a partit. Falten sis jornades, alguns n’hi queden cinc, nosaltres ja hem descansat i ens en queden sis, i estem a un punt del tercer. L’equip aspira a tot.
Està tenint un rol important en l’equip. Com se sent?
Estic molt a gust i molt content. El mister aquest any m’ha trobat una posició nova que és jugar al mig del camp. Li estic molt agraït a l’Oriol per donar-me l’oportunitat de jugar en aquesta posició i molt content d’ajudar a l’equip i de fer-ho bé.
Sí. Aquest canvi de posició, d’extrem a mig centre, ha cridat l’atenció. Com l’ha viscut aquest canvi?
Sempre he estat un jugador de banda però sempre m’he intentat ficar pel mig, entrar cap a dins, per ajudar als companys. I aquesta pretemporada faltava gent al mig del camp i l’Oriol un dia em va dir un dia que em provaria allà, que em volia veure, i des d’aleshores ell està content amb mi i jo molt de gust de jugar allà.
Suposo que li deuria sorprendre quan li va dir que el volia provar al mig del camp...
Sí. Jo en el doble pivot mai m’havien provat, però sí que és cert que des del primer dia el mister em va donar total confiança i això m’ha ajudat molt per poder-me alliberar i fer bons partits.
I s’ha adaptat bé al camp de mesures reduïdes, tot i que ja va jugar al Cornellà.
Per les mesures que té és un camp diferent i per les mesures del terreny de joc busquem més la pilota llarga per arribar abans a l’àrea però també és cert que el Llagostera ha canviat l’estil de joc. La pilota llarga segueix sent un punt fort però quan l’equip ha de jugar la pilota per terra i tenir-la també sap fer-ho i jugar en aquesta situació.
Diumenge visiten l’Espanyol B. Com afronten el partit?
Molt motivats. Sabem que tots els partits que queden son finals. Estem empatats a punts i sabem que guanyant faríem un salt gran en la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)