El Girona B goleja al cuer i es situa líder provisional (3-0)

3a divisió. El filial blanc-i-vermell ha superar amb claredat al Sants i ja en la primera meitat guanyava 3-0. El matx endarrerit s’ha disputat a Montilivi i els tres punts situen als gironins líders amb dos partits més que el seu màxim rival, el Cerdanyola

El Girona B ha guanyat clarament al Sants, el cuer del subgrup B del grup cinquè de tercera (3-0). En un duel disputat a Montilivi, el conjunt dirigit per Axel Vizuete n’ha tingut prou amb una bona primera meitat per sentenciar a un Sants que ha volgut però no ha pogut. En deu minuts d’inspiració gironina, Pau Víctor (21’), Arnau (27’) i Joel Priego (31’) han encarat el triomf del filial blanc-i-vermell, que en la segona part ha gestionat de meravella la renda –el porter visitant ha evitat diverses dianes locals– per segellar el tercer triomf consecutiu que l’alça fins a la primera posició del subgrup, això sí, amb dos partits més que el Cerdanyola, el seu màxim rival per la plaça preferencial.