Champions

L’Atlético canvia de front contra un reforçat Chelsea

Champions. Divagant en la lliga, l’equip de Simeone rep com a local, a Bucarest, un equip londinenc que no coneix la derrota amb Tuchel

Vuitens de final

Anada

Leipzig - Liverpool

0 - 2

Barça - PSG

1 -4

Sevilla - Dortmund

2 - 3

Porto - Juve

2 -1

Atlético - Chelsea

21 h (M. LdC)

Lazio - Bayern

21 h (M. LdC)

Atalanta - R. Madrid

dc., 21 h (M. LdC)

B. M’Gladbach - City

dc., 21 h (M. LdC)

Li toca girar full, a l’Atlético de Madrid, després de la doble patacada contra el Llevant que ha fet trontollar la seva condició de favorit en la cursa per la lliga. De retorn a Europa, després d’haver caigut als quarts de final en l’última edició contra el Leipzig, el conjunt colchonero rep al Nationala Arena (Bucarest) –per qüestions de Covid-19– un Chelsea que, després de setmanes convulses amb la destitució de Frank Lampard, arriba revitalitzat amb un Thomas Tuchel que ha demostrat tenir un pla de ruta i que, de moment, no coneix la derrota a la banqueta del conjunt de l’oest de Londres. En set partits que ha dirigit el tècnic alemany, ha collit cinc victòries i dos empats i tan sols ha encaixat dos gols durant aquest període, en què ha instal·lat un sistema mixt, amb un dispositiu de tres centrals i carrilers quan ataca i d’una defensa de quatre quan no té la pilota. “El Chelsea ha canviat força amb Tuchel, que és un gran entrenador i sap fer jugar molt bé els seus equips. És un club que ha invertit molts diners en futbolistes i els seus atacants podrien jugar a qualsevol club d’Europa”, va dir ahir Simeone, a qui van preguntar per la pèssima ratxa de Luis Suárez com a visitant en la lliga de campions. “Aquesta pregunta l’haurem de deixar per a Londres, però l’únic que puc dir és que és un futbolista que genera una gran confiança al col·lectiu”, va dir el preparador argentí. “És un davanter pur, d’aquells que tenen una mentalitat única. Té voluntat, ràbia i intensitat per aconseguir cada vegada més gols”, va valorar el tècnic rival, un Thomas Tuchel que va reconèixer que l’Atlético està en “desavantatge”, pel fet d’haver de jugar el primer partit com a local lluny de Madrid.

SÒLID

El Chelsea només ha encaixat dos gols en set partits sota la direcció de Thomas Tuchel
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)