Champions

El City lliga els quarts

Champions League. Els deixebles de Pep Guardiola aconsegueixen un solvent triomf a domicili amb gols de Bernardo Silva i Gabriel Jesús

B. Gladbach 0 Manchester City 2

GLADBACH:Sommer; Elvedi, Zakaria, Ginter; Lainer (Lazaro, 63’), Kramer, Bensebaini, Florian Neuhaus, Hofman (Wolf, 87’); Pléa (Thuram, 63’), Stindl (Embolo, 73’).CITY:Ederson; Walker, Dias, Laporte, Cancelo; Rodri, Gundogan, Foden (Torres, 80’); Bernardo Silva, Sterling (Mahrez, 69’), Gabriel Jesús (Agüero, 81’).GOLS:0-1 Bernardo Silva (29’); 0-2 Gabriel Jesús (65’).ÀRBITRE:Soãres Dias (Portugal) T.G.: Cap.COMENTARI:El Manchester City ha encarrilat la seva classificació cap a quarts amb un solvent triomf a Budapest contra el Gladbach amb gols de Bernardo Silva, a la mitja hora de partit, i de Gabriel Jesús, en la segona part. La victòria es va cuinar a foc lent amb un City dominant el partit mitjançant la possessió en espera d’una oportunitat per fer el primer, que va arribar amb una acció de Cancelo, que va passar una pilota a Bernardo Silva perquè la rematés de cap a la xarxa. El gol inicial va refredar el partit, que es va tornar a electritzar en la segona, en què els locals van gaudir, en les botes de Pléa, d’una oportunitat per fer l’empat. Però del possible 1-1 es va passar al 0-2, obra de Gabriel Jesús en una acció similar a la del primer gol. Combinació entre Cancelo i Bernardo, i aquest, de cap, assisteix el punta brasiler perquè faci el segon. Era el gol de la sentència, que deixa pràcticament liquidada l’eliminatòria a favor d’un City segur i solvent.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)