Territorial

Els clubs de primera catalana jugaran per obligació però llancen un avís a la FCF

1a catalana. Demanen a l’ens que faci voluntària la participació dels equips en la represa, que no hi hagi descensos i també comuniquen que es guarden el dret d’emprendre accions legals en el futur en defensa dels seus interessos

“No tenim més remei”, aquesta és la sensació generalitzada dels 40 clubs de primera catalana a escasses 48 hores de reprendre la lliga. Les entitats que participen en la competició se senten obligats a competir amb les condicions actuals per por a les possibles conseqüències que hi poden haver si no ho fan.

Això sí, els clubs han posat damunt de la taula unes queixes que han firmat la majoria en què lamenten que la FCF no hagi convertit en voluntària la participació dels clubs en la represa. A través de la comissió de clubs, les entitats demanen que no hi hagi descensos a segona catalana i no entenen com han de posar en risc la salut dels seus jugadors, totalment amateurs, per haver de competir per por a no fer-ho.

També avisen que es guarden el dret d’emprendre accions legals en el futur en defensa dels seus interessos i, a més, es posicionen al costat d’aquells clubs que per culpa de la pandèmia i les inclemències econòmiques derivades d’aquesta no podran competir a partir del proper cap de setmana.

Diversos presidents dels clubs s’han mostrat resignats en tot el procés de negociació amb la FCF. Al mateix temps s’han queixat de la falta de feedback i diàleg que l’ens organitzatiu de la competició ha tingut en tot moment i les escasses ajudes econòmiques per afrontar la represa en condicions tenint en compte la caiguda total d’ingressos per la fugida de patrocinadors i la impossibilitat d’obrir el camp i el bar als espectadors, la principal font d’ingressos per a la majoria.

La primera catalana es posarà de nou en marxa després que el Procicat aixequés les restriccions a tots aquells esportistes federats que competeixen en competicions que donen accés a altres competicions estatals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)