2a divisió FEF

L’hora de donar un cop d’autoritat

2a divisió B. El Llagostera rep la visita del Cornellà (17.30 h) en un partit vital per escapar-se de la zona baixa

Queden només cinc jornades i cada resultat pot començar a marcar el destí dels equips, per això el Llagostera només té l’opció d’afrontar el partit d’aquesta tarda al municipal contra el Cornellà amb la màxima ambició. Guanyar vol dir agafar distància respecte a la vuitena posició, que marca haver de lluitar per no baixar a tercera en la segona fase i que ocupa precisament el conjunt verd. Perdre, en canvi, gairebé segur que voldrà dir caure a aquesta zona baixa abans de visitar el Barça B, i això no és una opció que els gironins es puguin permetre. És l’hora de fer el salt, fent bo l’empat de la setmana passada al camp de l’Espanyol B, i deixar molt tocat un rival directe a qui també s’ha de guanyar la diferència de gols. “Si guanyem fem un pas endavant molt important i si perdem depenem molt dels altres resultats i que siguem capaços d’invertir-ho en la següent jornada. És una pressió tremenda a cada partit”, comenta el tècnic, Oriol Alsina, que tampoc es vol tornar boig buscant el triomf: “Estem un punt per sobre i tot el que sigui sumar sempre és positiu. Contra el Cornellà els partits sempre són igualats i la majoria acaben amb empat, i és que amb ells jugar a casa o a fora és indiferent perquè els camps són molt iguals.”

Tot i que la temporada l’ha dut a ser un rival directe, a Llagostera són conscients que el Cornellà, per potencial, pot encadenar victòries i acabar a dalt. “Té jugadors de primeríssim nivell en totes les línies, que a més destaquen en grup. És un equip complet, que també domina molt l’estratègia”, analitza Alsina, que no podrà disposar de Lucas, Pere Martínez i Maynau.

4 Partits guanyats 5

8 Partits empatats 4

3 Partits perduts 6

12 Gols a favor 18

13 Gols en contra 19

LA PRÈVIA

Guanyar és un pas important i perdre, un contratemps, però tot el que sigui puntuar sempre és positiu. Serà un partit igualat
És un equip molt complet, amb jugadors de primer nivell i pensat per lluitar per l’ascens
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)