3a divisió FEF

La Unió perd i Salamero plega

3a divisió. El conjunt figuerenc encadena quatre partits sense vèncer i el tècnic entrega una carta adjuntant-hi la baixa voluntària

Figueres 1 Sants 2

FIGUERES:Andrés Díez, Tarrenchs (Uri Ayala, 73’), Maureta, Gallardo, Pol Bastidas; Pol Gómez (Gabri Vidal, 77’), Coto (Víctor Valverda, 56’), Carlos Treviño; Ousman (Dani Gómez, 56’), Pepu Soler i Marc Medina (Iván Vidal, 46’).SANTS:Oriol, Rubi (Cura, 46’), Batalla, Mulero, Iván García, Abdul (Gabaldón, 89’), Sergio Paz, Thommy (Michu, 46’), Calatrava (Èric Ruiz, 86’), Favio (Guille Torres, 34’) i Ot.GOLS:1-0 (34’) Marc Medina. 1-1 (55’) Michu. 1-2 (75’) Michu.ÀRBITRE:Serradelarca Serra.T.G.:A Uri Ayala, Carlos Treviño i Thommy.

El Figueres va perdre estrepitosament a Vilatenim contra el Sants (1-2) i el seu tècnic, Javi Salamero, va presentar la dimissió, després d’haver assumit el càrrec el novembre del 2019 en substitució de Xavi Agustí, precisament després d’una derrota al camp del Sants. L’entrenador va anunciar, en la roda de premsa posterior al matx, que acabava de presentar en una carta la baixa voluntària, agraint al mateix temps les facilitats i la confiança a la Unió, que buscarà, en les properes hores, un tècnic que assumeixi la banqueta com a revulsiu en l’intent d’evitar una segona fase de lliga per lluitar per la permanència a tercera.

Marc Medina va avançar els figuerencs aprofitant una pilota solta dins de l’àrea (34’), però, en l’inici del segon acte, Michu va empatar (55’). El Figueres es va desfer com un terròs de sucre i Michu, de nou, va establir l’1-2 definitiu que enfonsa una mica més la Unió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)