3a divisió FEF

Promoció interna a la Unió

3a divisió. Albert Parés, fins ara segon entrenador del Figueres, assumeix la màxima responsabilitat arran de la marxa de Salamero

El Figueres ha apostat per promocionar Albert Parés, que assumeix la màxima responsabilitat a la banqueta arran de la dimissió de Javi Salamero, que va decidir plegar després de la derrota de diumenge a Vilatenim contra el Sants (1-2). Parés era el segon entrenador de la Unió des de l’arribada de Salamero, el novembre del 2019.

Exentrenador del Banyoles, el Farners, el Tordera i el Sant Gregori, entre altres equips, el llagosterenc agafa les regnes del Figueres per afrontar, d’entrada, els quatre partits que queden de la primera fase de la competició, començant pel de diumenge al camp de l’Horta (12 h). La Unió, que encadena quatre jornades sense guanyar, ocupa el vuitè lloc amb 18 punts en 16 partits disputats.

Parés tornarà a dirigir un equip com a màxim responsable. El llagosterenc ha parlat amb Salamero –ja havia estat el seu ajudant al Palamós– abans d’acceptar el càrrec, “un gran repte”. “Estic agraït per la confiança del club i sobretot per la que també m’han demostrat els jugadors”, afirma Parés.

El president del Figueres, Narcís Bardalet, considera que tenen “una plantilla de jugadors excel·lent” i els insta a “demostrar la seva mentalitat guanyadora i dur el club fins on es mereix”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)