3a divisió FEF

Al Banyoles, la Unió i el Peralada només els val la victòria

3a divisió. Els banyolins reben el líder, el Cerdanyola (12 h), el Figueres visita l’Horta (12 h) i els xampanyers reben el Granollers (16.30 h)

Ja no hi ha més marge d’error. Queden quatre jornades i només el Girona B, que aquesta jornada descansa, sembla que té encarrilada la classificació en el primer grup per buscar l’ascens a 2a B. El Figueres, el Banyoles i el Peralada, en canvi, estan obligats a sumar el màxim nombre de punts possible en aquests quatre partits si volen aspirar a entrar al segon grup –sobretot els empordanesos– o, si més no, obtenir un bon coixí de punts per encarrilar la permanència en la segona fase.

El Banyoles, cuer amb 12 punts, ha de sumar de tres en tres per no arribar a la segona fase sense possibilitats de permanència. El primer obstacle no serà gens fàcil, ja que els de Kiku Parcerisas reben aquest migdia el líder, el Cerdanyola, que només ha perdut un partit. Amb la mateixa urgència, tot i que en millor situació, el Figueres visita a la mateixa hora l’Horta, en la que serà l’estrena d’Albert Parés a la banqueta després d’agafar el relleu de Javi Salamero, que va dimitir després de la derrota a Vilatenim contra el Sants. Els figuerencs estan a cinc punts del sisè, el Granollers, i han d’eixugar aquesta distància com sigui per arribar a les últimes jornades amb possibilitats. Precisament els vallesans seran el rival aquesta tarda del Peralada, que també vol assaltar aquesta sisena posició, i ho podria fer avui si guanya, i és que els d’Albert Carbó avançarien el Granollers –els vallesans encadenen tres victòries–, que es quedaria un punt al darrere i amb un partit menys per jugar perquè no ha descansat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)