2a divisió FEF

Per agafar l’últim tren

2a divisió B. L’Olot, cuer de la classificació, rep l’Hospitalet, antepenúltim, en un duel a cara o creu

L’Olot rep l’Hospitalet (16.30 h) en un d’aquells partits en els quals els punts tenen valor doble. Els garrotxins intentaran encadenar el segon triomf després de vèncer fa quinze dies l’Andorra (3-0) i descansar el cap de setmana passat. El conjunt barceloní és antepenúltim, però a només tres punts dels olotins, encara cuers. Un triomf permetria als de Gabri Garcia superar el Prat, penúltim –aquesta jornada descansa–, i igualar amb els riberencs. En cas d’aconseguir la victòria per dues dianes, els garrotxins serien antepenúltims i depenent dels resultats es podrien acostar a tres punts de la permanència: “Al vestidor som conscients de la realitat que vivim i sabem que hem d’anar final a final. No podem pensar més enllà. Hem d’intentar tenir una regularitat ja que si no guanyem, els punts contra l’Andorra no seran tan bons”, diu Gabri Garcia, que afegeix: “L’Hospitalet és un equip que fa moltes coses bé i que té alternatives en el joc. Proposa un futbol associatiu des del darrere amb riscos i molta mobilitat. Té mèrit la capacitat que tenen de jugar amb sistemes diferents i crear-te dubtes.”

Tot i no voler fer números ni altres pronòstics, l’Olot és conscient que una derrota els faria perdre l’últim tren cap a la permanència. Per rebre l’Hospitalet Gabri recupera Alan Baró i tindrà l’única baixa de Carles Mas per lesió.

3 Partits guanyats 5

6 Partits empatats 3

7 Partits perduts 9

15 Gols a favor 17

22 Gols en contra 31

Al vestidor som conscients de la realitat que vivim i sabem que hem d’anar final a final
Gabri Garcia
entrenador de l’Olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)