Territorial

L’Escala s’ho endú

1a catalana. Un gol de Jam en el minut 92 dona els tres punts al conjunt de Sepu, que sorprèn un Palamós que havia marcat primer

Palamós 1 L’Escala 2

PALAMÓS:Mamadou, Toni Rosell, Cano, Biel, Sergi Bas (Roger Mora, 66’), Cornellà, Alexis, Espuña (Quintanilla, 78’), Adri Salas (Callicó, 66’), Xevi Germán (Vergara, 89’) i Fatty (Sergio, 46’).L’ESCALA:Bayona, Zou, Pau Castell, Belga, Alaminos, Ignasi Massó, Haiba (Mercader, 70’), Marçal (Sergi Resta, 63’), Jam, Muni i Lluís.GOLS:1-0 (26’) Xevi Germán. 1-1 (44’) Ignasi, de penal. 1-2 (92’) Jam.ÀRBITRE:Creus Soler.T.G.:Cano, Xevi Germán i Moha, del Palamós, i Castell i Zou, de l’Escala.

L’Escala va sorprendre el Palamós i es va endur els tres punts del municipal palamosí gràcies a una remuntada que va concretar en el temps afegit, amb un gol de Jam en el minut 92. El conjunt de Joan Mármol va marcar primer, en una assistència de Toni Rosell que Xevi Germán va aprofitar per batre Joan Bayona, que tornava al municipal palamosí (26’). L’Escala va resistir i, poc abans del descans, va empatar gràcies a un penal que va transformar Ignasi. En la segona part, Bayona va tenir més feina que Mamadou. El conjunt visitant, però, estava ben posat i contenia bé les arribades dels palamosins. I en l’últim sospir, quan ja semblava que el partit acabaria en taules, els de Sepu van fer saltar la banca. Va ser Jam qui, en el minut 92, va aconseguir l’1-2 de l’Escala, que se situa amb set punts en la classificació, tres més que el Palamós.