2a divisió FEF

El Badalona colpeja l’Andorra i es manté a dalt

2a divisió B. Un solitari gol de Robert Simón suposa tres punts més per als escapulats i allunya l’equip que entrena Eder Sarabia del lideratge

Badalona 1 Andorra 0

BADALONA:Álex Sánchez; Toledo, Robusté Moyano, Valentín; Fede Bikoro, Galindo, Roger Colomina (Toni Larrosa, 89’), Musa; Robert Simón (Esteban Aparicio, 77’) i Chema Moreno (Néstor Albiach, 75’).ANDORRA:Bañuz; Mantovani, Rai Marchán (Serrano, 82’), Iker Goujón (Saverio, 62’), Riverola, Gaffoor, David Martín (Pau Martínez, 71’), Víctor Casadesús (Carlos Martínez, 71’), Martí Vilà (Loureiro, 71’), Bover i Pastor.GOL:1-0 (65’) Robert Simón.ÀRBITRE:Moreno Muñoz. T.G: Bover, Fede Bikoro, Vilà, Riverola i Gaffoor.

La part alta de la classificació del grup català de segona B s’estreny cada cop més per sota del Nàstic de Tarragona, que ahir va ampliar la seva diferència respecte al segon classificat, l’Andorra, que va caure a Badalona per la mínima. Un solitari gol de Robert Simón, el sisè que signa aquesta temporada, va donar tres punts a l’equip de Manolo González que, quan li queden dos partits per tancar la lliga, el mantenen en la zona alta de la classificació, en quarta posició, però a dos punts del tercer i el segon. Poca broma amb el Badalona, que presenta candidatura a la lluita directa per un lloc a segona divisió.

La sessió matinal d’ahir va oferir una primera part igualada i amb poques arribades a les àrees. El Badalona va engegar la segona part dominant i va avisar, a pilota aturada, amb un cop de cap de Robusté. Cinc minuts després, Robert Simón, a passada de Galindo, clavava l’un a zero definitiu amb un xut picat per damunt de Bañuz.

L’Andorra no va tenir capacitat de reacció i va encaixar una nova derrota com a visitant. L’equip tricolor descansarà la pròxima jornada i podria perdre la segona posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)