Parés debuta amb mal peu al Feliu i Codina

3a divisió. El Figueres perd al camp d’un Horta més efectiu en l’estrena del tècnic

Horta 2 Figueres 0

HORTA:Cócera, Xavi, Licas Genís, Eric Ruiz, Jandro, Germán, Miki (Guille, 84’), Adilson, Aumatell (Cristian, 69’) i Joel (Juanlu, 84’).FIGUERES:Andrés Díez, Àngel (Tarrenchs, 46’), Maureta, Gallo (Arnau, 70’), Granero (Valverde, 46’), Torres (Coto, 46’), Treviño, Ousman (Dani Gómez, 70’), Pol Gómez, Bastidas i Ivan Vidal.GOLS:1-0 (20’) Aumatell. 2-0 (63’) Aumatell.ÀRBITRE:Ramírez Plaza.T.G.:Al local Genís i als visitants Bastidas, Gallo i Granero.COMENTARI:El debut d’Albert Parés a la banqueta del Figueres no va produir l’efecte desitjat. I és que els figuerencs van perdre al camp de l’Horta i veuen com la sisena posició es posa pràcticament impossible. La imatge no va ser del tot dolenta, però la Unió no va poder fer res contra la solidesa defensiva local i l’efectivitat de cara a porteria. Podria haver estat diferent, perquè, en els primers minuts, Ivan Vidal va marcar en posició de fora de joc i, poc després, Pol Gómez va ser víctima d’un possible penal que el col·legiat no va xiular. De fet, els figuerencs van tenir el control del partit pràcticament en tot moment, però no van trobar la manera de generar ocasions de gol, i l’Horta va esperar el seu moment per matar el partit amb dues dianes d’Aumatell. Primer, en el minut 20, després d’una recuperació al mig del camp, i després en el 63’, aprofitant una gran acció d’Adilson.