Territorial

Joan Mármol i el Palamós separen els seus camins

1a catalana. El tècnic palamosí deixa el club després d’una temporada i mitja i de sumar només quatre punts dels dotze possibles en aquest inici de curs

La segona etapa de Joan Mármol a la banqueta del Palamós ha posat avui el seu punt final. El tècnic palamosí i el club han arribat a un acord per la seva desvinculació després d’un any i mig marcat per la pandèmia, i és que el curs passat la lliga es va aturar quan l’equip lluitava per la segona posició que li hauria permès disputar el play-off d’ascens a tercera i aquest curs només s’han disputat quatre jornades, en les que el rendiment del Palamós ha estat lluny de les expectatives amb només quatre punts dels dotze possibles. El detonant definitiu que ha acabat separant els camins de tècnic i club va ser la derrota d’aquest diumenge a casa contra l’Escala (1-2) en un partit que es va decidit amb un gol de Jam Baldeh en el temps afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)