2a divisió FEF

Oberta la reserva d’entrades per a l’Olot-Llagostera

2a divisió B. Des d’avui a les 10 h les sòcies i els socis del club olotí poden garantir el seu lloc a l’estadi (fins a un màxim de 550) per veure el duel gironí del bronze

Des d’avui mateix a les 10 del matí, les sòcies i socis de l’Olot poden fer la reserva del seu seient per assistir al partit que enfrontarà al seu equip contra el Llagostera, l’altre representant gironí al bronze. El matx, que es disputarà el diumenge a les 17:00h serà el primer en què el conjunt de la Garrotxa podrà obrir l’estadi municipal als seus aficionats. El club ja ha obert el plaç per reservar les entrades (unes 600), que seran adjudicades per ordre d’inscripció –a les 12 del migdia se n’havien reservat més d’un centenar–, un primer pas per garantir l’ordre i el compliment dels protocols de seguretat i sanitaris que marquen els òrgans competents. Al ritme actual de reserves, tot fa pensar que les entrades que es podran adquirir pels socis seran exhaurides tot complint amb l’aforament màxim del 50% establert pel Procicat per als espais a l’aire obert.

Des de fa setmanes, l’Olot té a punt els protocols per obrir el camp al públic i ja ha preparat diferents accessos al recinte per evitar qualsevol zona de circulació innecessària i aglomeracions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)